Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΑιγαίο: Το Mamma Mia προβάλει Ελλάδα και το ...φωνάζει

Αιγαίο: Το Mamma Mia προβάλει Ελλάδα και το …φωνάζει

|

Παρότι το νέο «Mamma Μia!» έχει γυριστεί στην Κροατία, η Λίλα Φοξ, που ειδικεύεται στην Ελλάδα στο ταξιδιωτικό πρακτορείο SmartFlyer, αναφέρει ότι ο αριθμός αναζητήσεων για ταξίδια στα ελληνικά νησιά έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Οι ταινίες που εκτυλίσσονται σε πανέμορφους προορισμούς συχνά ωθούν τους θεατές να ταξιδέψουν σε αυτούς. Και με το «Mamma Mia! Here we go again», που τοποθετείται σε ένα φανταστικό ελληνικό νησί με το όνομα «Καλοκαίρι», πιθανότατα θα συμβεί το ίδιο. Η Λίλα Φοξ, που ειδικεύεται στην Ελλάδα στο ταξιδιωτικό πρακτορείο SmartFlyer, αναφέρει ότι ο αριθμός αναζητήσεων για ταξίδια στα ελληνικά νησιά έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. (Spoiler: η ταινία γυρίστηκε στην κροατική νήσο Vis.)

SHIVANI VORA/THE NEW YORK TIMES (Καθημερινή

Τα ταξίδια που παρουσιάζουμε μπορεί να σας ενθουσιάσουν ωθώντας σας σε παραθαλάσσιες αποδράσεις στην Ελλάδα. Η Λίλα Φοξ διαθέτει προσφορά για το Canaves Oia Epitome, ένα νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, που βρίσκεται λίγο έξω από την Οία. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του πισίνα. Οι τιμές για μια σουίτα με πισίνα ξεκινούν από 600 δολάρια και, όταν οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση μέσω της Φοξ, λαμβάνουν δωρεάν πρωινό, πίστωση ύψους 100 δολαρίων για φαγητό και ποτό, καθώς και δυνατότητα αναβάθμισης χώρου εάν υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι τιμές για μία σουίτα δύο υπνοδωματίων, η οποία διαθέτει μεγάλη πισίνα και ευρύχωρη βεράντα, ξεκινούν από περίπου 1.300 ευρώ το βράδυ, ενώ διατίθενται οι ίδιες προσφορές.

Στη Μύκονο, οι τιμές στο Grace Mykonos ξεκινούν από 343 ευρώ το βράδυ και περιλαμβάνουν μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Μια άλλη επιλογή στο νησί είναι το Archipelagos Hotel, το οποίο προσφέρει ένα γαστρονομικό πακέτο τεσσάρων διανυκτερεύσεων, το οποίο περιλαμβάνει δωμάτιο, δείπνο τριών πιάτων για δύο άτομα στο εστιατόριο, πρωινό και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Τα δωμάτια ξεκινούν από 760 ευρώ για τέσσερα βράδια. Η Greeka.com προσφέρει πακέτο πέντε διανυκτερεύσεων, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή στην Αθήνα και τη Ρόδο, στην οποία οι ταξιδιώτες μπορούν να θαυμάσουν τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική της. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 716 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνουν ξενοδοχείο, πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Ρόδου.

Το Friendly Planet Travel διαθέτει πακέτο με εννέα διανυκτερεύσεις για την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, το οποίο περιλαμβάνει ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας, μεταφορές από νησί σε νησί, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, πρωινό και περιήγηση στην Αθήνα. Τα εισιτήρια ξεκινούν από περίπου 3.200 ευρώ το άτομο.

Το Contiki, πρακτορείο που ειδικεύεται σε ταξιδιωτικά πακέτα για άτομα ηλικίας 18 έως 35 ετών, προσφέρει 12 διανυκτερεύσεις σε Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Ιο. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 1.900 ευρώ το άτομο, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει ξενοδοχεία, τοπικές μεταφορές και πολλά γεύματα.

Το TrueTrips προσφέρει πακέτο πενθήμερης διαμονής στο νησί της Πάτμου. Οι επισκέπτες θα διαμείνουν στο Petra Hotel & Suites, με πρωινό, αεροπορικά αλλά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να φτάσουν στο νησί από την Αθήνα, ημερήσια εκδρομή με βάρκα με μεσημεριανό γεύμα και ιστορική περιήγηση στο νησί. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 1.850 ευρώ το άτομο.

Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι προσφέρει ένα τετραήμερο πακέτο για τον Αύγουστο, το οποίο περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, δείπνο τριών πιάτων για δύο άτομα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, πρωινό και πρόσβαση στην παραλία. Οι τιμές κυμαίνονται στα 1.250 ευρώ για δύο άτομα.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ενδοκυκλαδικά: Το “Σαόνησος” θα αναχωρήσει τη Κυριακή (21/04) από τη Σύρο

Αλλαγή ημέρας και ώρας για το αυριανό δρομολόγιο του "Σαόνησος" - Πως είναι το πρόγραμμα

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Το Σάββατο στη Σύρο, περιοδεία στο Αιγαίο

Λόγω Ευρωεκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινάει περιοδεία στο Αιγαίο.. Πότε θα βρίσκεται στις Κυκλάδες και δη στη Νάξο.

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη