Αιγαίο - Sea Jets: Κίνηση για είσοδο στην κρουαζιέρα

Ο Μάριος Ηλιοπουλος δεν είναι από τους επιχειρηματίες που μένει με σταυρωμένα χέρια... Και σε μία περίοδο όπου όλα μοιάζουν στάσιμα με το βλέμμα στο μέλλον και τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία, έρχεται η Sea Jets να ταράξει τα νερά..

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα tornosnews.gr η ελληνική εταιρία ακτοπλοϊκών μεταφορών, Seajets, απέκτησε τα κρουαζιερόπλοια Veendam και Maasdam από την Holland America Line.

Η Seajets διαθέτει άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο, το Oceana, το οποίο ανήκε στην P&O Cruises, και, με τρία κρουαζιερόπλοια πλέον στον στόλο της, φαίνεται οτι σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στην έντονα ανταγωνιστική αγορά της κρουαζιέρας μόλις επιστρέψει η κανονικότητα.

Τα δύο πρώην κρουαζιερόπλοια της Holland America μετονομάστηκαν, με το Veendam να παίρνει την ονομασία Aegean Majesty στο Κατάκολο και το Maasdam την Aegean Myth στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το Seatrade Cruise News, τα δύο πλοία θα διαχειρίζεται η Optimum Ship Management Services η οποία διαχειρίζεται επίσης τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises. Και τα δύο πλοία βρίσκονται σε διαδικασία συντήρησης και σε λειτουργική κατάσταση και είναι σε θέση να επιστρέψουν σύντομα σε πλήρη λειτουργία.

Το πλοίο Oceana έχει μετονομαστεί σε Queen of the Oceans και βρίσκεται στην Πάτρα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News