Αμοργός - Ιωάννα Συνοδινού: Από το Βερολίνο με αγάπη

Ο Δήμος Αμοργού έδωσε δυναμικό παρών στην διεθνή έκθεση ITB Berlin 2019 με την Ιωάννα Συνοδινού να έχει το ρόλο της εκπροσώπου.. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είχε το δικό της σημείο αναφοράς (όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα 20 νησιά) και από το οποίο πέρασαν εκατοντάδες επισκέπτες… Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Αμοργός έχει το δικό της φανατικό κοινό και θεωρείται ένα νησί που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη με την Γαστρονομία και τον εναλλακτικό τουρισμό στη πρώτη σειρά των ενδιαφερόντων..

Στάση στην … Αμοργό έκανε και η Υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά, αλλά και Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ενώ όλες αυτές τις ημέρες (από την Τετάρτη όταν και άνοιξε) κοντά στην … Αμοργό και η Νάξος (Έπαρχος Νάξου, Μικρών Κυκλάδων, Αμοργού, Γιάννης Μαργαρίτης) αλλά και η Περιφέρεια με την αρμόδια επί του τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου..

Όμως, στην Αμοργό έχουμε τους … Καπετάνιους ως αποκορύφωμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων. Και η Ιωάννα Συνοδινού, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα με τίτλο « Distance give us reason to love harder"... Και όπως αναφέρει «Από το Βερολίνο κ τη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB Berlin εύχομαι το τριήμερο αυτό να περάσετε υπέροχα εκεί στο νησί μας...να περάσετε όμορφα και στα πάρτι κ στις χοροεσπερίδες κ στους "Καπετάνιους" μας… Και ας λείπω, και ας μου λείπετε! Ο αμοργιανός χαρταετός, ο χαρταετός των νησιών μας, πετάει ψηλά, γιατί έχει για ζύγι την φιλοξενία, την αυθεντικότητα και την αγάπη για τον τόπο μας!

Η Αμοργός κ οι Μικρές Κυκλάδες, η Νάξος και τα άλλα νησιά μας, έδωσαν το παρόν σε μια τεράστια έκθεση…  Συνεχίζουμε δυνατά για Παρίσι με το 2019 ελπιδοφόρο και τον τουρισμό υπόθεση νησιωτική».

Οπότε; Ραντεβού στο Παρίσι. Τη πόλη του «Φωτός»