Αμοργός: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την τουριστική προβολή τη νέα χρονιά

Αμοργός και ... Στην επεξεργασία του τελικού σχεδίου στρατηγικής προχώρησε η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αμοργού που συνεδρίασε υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Τουρισμού Πόπης Δεσποτίδη. Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία και εκπροσώπων της εταιρίας συμβούλων του Δήμου συζητήθηκε η επικαιροποίηση και αναμόρφωση του προγράμματος δράσεων μετά τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την εξέλιξη της πανδημίας και έγινε η επιλογή του λογοτύπου τα οποία και θα τεθούν για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα, έγινε παρουσίαση και του προγράμματος Live Action Greece που εξειδικεύθηκε για την Αμοργό ενώ έγινε και εκτενής συζήτηση προώθησης του θρησκευτικού Τουρισμού μέσω της συνεργασίας της MTCGROUP με την Εκκλησία της Ελλάδος.

H Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας, Καλλιόπη Δεσποτίδη πραγματοποίησε πρόσφατα συνολικά 16 διαδικτυακές συναντήσεις με επαγγελματίες από Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Βουλγαρία και Πολωνία, στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης των μοναδικών στοιχείων ενδιαφέροντος του προορισμού.

Και όπως ανέφερε η κα Δεσποτίδη: «Μέσα από τις ιδιαίτερες έως αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον τουρισμό λόγω της πανδημίας, στην Αμοργό δεν έχουμε σταματήσει να οραματιζόμαστε και να σχεδιάζουμε την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού στις διεθνείς αγορές. Στόχος μας είναι να καταστεί η Αμοργός ο προορισμός που θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή χιλιάδων επισκεπτών».

Δεσποτίδη ... Οι κινήσεις μας

Στην εκπομπή «Ελλάδα καλημέρα» στον Ellada94,3 με τον Αντώνη Κυρίκο, φιλοξενήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Αμοργού, Πόπη Δεσποτίδη.

Η κα Δεσποτίδη αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε, στο οποίο η Αμοργός ήταν «νικήτρια» σε υγειονομική εικόνα αλλά και τουριστική προβολή. Τόνισε πως το θετικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας όλων των Αμοργιανών. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Αμοργού, είναι να γίνει η Αμοργός πρώτος τουριστικός προορισμός.

Επιπλέον επισήμανε τις αλλαγές που φέρνουν τα νέα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας, σε δύο σημαντικά γεγονότα του Νοεμβρίου στην Αμοργό. To 11o Amorgos Tourism Film Festival (11-14 Νοεμβρίου) που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και φυσικά την γιορτή του Μοναστηριού της Παναγίας Χοζοβιώτισσας (21 Νοεμβρίου) που θα πραγματοποιηθεί με αυστηρούς περιορισμούς. Για αυτό και η Αντιδήμαρχος Αμοργού απηύθυνε έκκληση σε όσους προγραμματίσουν προσκυνηματική επίσκεψη να ακολουθήσουν τους κανόνες της Πολιτείας.

Τέλος, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Αμοργού «ξενάγησε» τους ακροατές του Ellada 94.3 στις ομορφιές του νησιού και ευχήθηκε σύντομα να μπορούμε με υγεία να απολαύσουμε την ιδιαίτερη αμοργιανή φιλοξενία.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Δήμου Αμοργού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΣΧΟΛΙΑ

Tο naxospress.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.