Ανδρος: Στοχευμένες κινήσεις από το Δήμο στην WTM London Virtual 2020

"... Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον τουρισμό συνεχίζεται ,έστω και κάτω από αυτές της αντίξοες συνθήκες , με απόλυτη επιτυχία . Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Νίκο Μουστάκα και τους συνεργάτες μας για την αθόρυβη και συνέχη προσπάθεια που γίνεται...." Αυτό αναφέρει στην σελίδα του στα social media, ο Δήμαρχος Ανδρου, Δημήτρης Λοτσάρης και με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίας του Δήμου Ανδρου στην WTM London Virtual 2020

Άκρως παραγωγικό ήταν το τριήμερο συμμετοχής του Δήμου Άνδρου στην ψηφιακή έκθεση WTM Virtual 2020 που θεωρήθηκε διεθνώς ως το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου στη μετά Covid-19 εποχή και έλαβε χώρα από 9 εώς και 11 Νοεμβρίου 2020. Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του μαζί με πολύ λίγους ακόμη προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου στη μεγάλη διεθνή έκθεση ως συνεκθέτης του ΕΟΤ και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση χάρη στην άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα του Οργανισμού που αφορούσε έναν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Ο Δήμος είχε το δικό του ψηφιακό stand για συναντήσεις που διανθίστηκε με φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο τα οποία έγιναν θεατά σε καθέναν από τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης που ενδιαφερόταν για Ελλάδα και ειδικά για την Άνδρο. Ο προορισμός εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Μουστάκα ο οποίος και συμμετείχε σε πλήθος από προγραμματισμένες συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, ταξιδιωτικούς συντάκτες και bloggers έπειτα από εκτενή προεργασία που συντελέστηκε σε συνεννόηση με την εταιρία εξειδικευμένων τουριστικών συμβούλων του Δήμου.

Το εύρος επιλογών του προορισμού, οι δραστηριότητες, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, οι γραφικοί οικισμοί και οι ικανοποιητικές επιδόσεις της Άνδρου στο φετινό καλοκαίρι αποτελέσαν το αντικείμενο της παρουσίασης του Αντιδημάρχου σε έγκριτους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με ΜΜΕ παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ενδεικτικά The Sun, The Daily Telegraph, Lonely Planet, CNN, National Geographic και άλλα. Επιπλέον συζητήθηκε το ενδεχόμενο να περιληφθεί η Άνδρος σε πακέτα ταξιδιωτικών πρακτόρων ενώ πολύ θερμή ήταν και η ανταπόκριση digital influencers με χιλιάδες followers.

«Η συμμετοχή μας στην έκθεση δεν ολοκληρώθηκε μέσα στο εκθεσιακό τριήμερο. Αντιθέτως, τώρα ξεκινάει το πιο σημαντικό κομμάτι του έργου μας που αφορά στην περαιτέρω διερεύνηση της συνεργασίας με τους εκλεκτούς συνομιλητές μας ώστε να ωφεληθεί η Άνδρος στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.» δήλωσε στο τέλος της εκθεσιακής συμμετοχής ο κ. Μουστάκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News