Απίστευτο: Βίλα στη Μύκονο με κόστος 174.000 δολάρια την εβδομάδα (!!!)

Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζήτησης του διεθνούς τζετ σετ που αναζητά χλιδάτες και πολύ ιδιαίτερες εμπειρίες διακοπών με διαμονή σε πολυτελείς βίλες με εντυπωσιακά τοπία και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Την τάση αυτή καταγράφει η εταιρία διαχείρισης πολυτελών και lifestyle διακοπών, Nota Bene Global, η οποία, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητές της, θεωρείται η Airbnb για τους κροίσους, με ενοίκια που ξεκινούν από 80.000 δολάρια την εβδομάδα. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρίας, Anthony Lassman, ο πλούτος των πελατών της εταιρίας ξεκινά από 10-20 εκατ. δολάρια ενώ μερικοί αποτιμώνται σε 1,5 έως 8 δισ. δολάρια.

Οι ταξιδιώτες αυτοί δεν θεωρούν απαγορευτικές τις τιμές ενοικίασης τέτοιων βιλών, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει το κόστος, επισημαίνει, τονίζοντας ότι εάν κρίνουν ότι κάτι αποτελεί εξαιρετική επιλογή είναι διατεθειμένοι να χώσουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι βίλες προσφέρουν στους ταξιδιώτες αυτούς μοναδικές εμπειρίες πολυτέλειας, ιδιωτικότητα και πραγματική χαλάρωση. Η εταιρία διενεργεί ελέγχους στις βίλες πριν τις προσφέρει στους πελάτες της και βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η ποιότητα διακοπών.

Το κόστος ενοικίασής τους σε προορισμούς όπως η Ελλάδα και η Ιταλία κυμαίνεται από 87.155 δολάρια μέχρι 174.349 δολάρια την εβδομάδα. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο κ. Lassman στην Ελλάδα και τη Μύκονο, η δημοφιλία της οποίας βαίνει συνεχώς αυξανόμενη: “Παρόλ' αυτά το νησί τείνει να γίνει υπερβολικά ...μόδα, πέραν της υπερεκμετάλλευσης”. Ο ίδιος προτείνει στους πελάτες του να επισκεφθούν ένα ιδιωτικό νησί ή ακόμη και προορισμούς όπως η Αντίπαρος, η οποία πόρρω απέχει από τα χαρακτηριστικά της Μυκόνου ως προορισμού.

Ιδιαίτερα για τη Μύκονο, οι ενοικιάσεις πολυτελών βιλών παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση από πλούσιους, καθώς εκεί βρίσκονται οι καλύτερες και οι δημοφιλέστερες βίλες αυτή τη στιγμή σε ελληνικό νησί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Mykonos Villa με τιμή στα 174.349 δολάρια την εβδομάδα....Ενώ στο πελατολόγιο της εταιρείας υπάρχει η Porto Cheli Villa στο Πόρτο Χέλι της Πελοποννήσου με τιμή στα 105.831 δολάρια ή η Ithaca Villa στην Ιθάκη με τιμή στα 122.010. Παρόλ’ αυτά, τονίζει, πολλοί πελάτες που επιλέγουν Ελλάδα στρέφονται σε πιο απομονωμένα νησιά, ή ιδιωτικά νησιά, και αυξημένη ζήτηση καταγράφεται στην Αντίπαρο.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Nota Bene Global, έχει έδρα το Λονδίνο, βρίσκει και προσφέρει στους πελάτες της υπερπολυτελείς βίλες στους δημοφιλέστερους προορισμούς, με τιμές οι οποίες, ενδεικτικά, για την Ελλάδα και την Ιταλία μισθώνονται με τιμές από τα 87.155 δολάρια έως τα 174.349 δολάρια την εβδομάδα. Η Nota Bene ιδρύθηκε το 2005 κι έκτοτε προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε επίπεδο σχεδιασμού με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη στην ακριβή πελατεία. Ο συνιδρυτής της εταιρείας κ. Antony Lassman μιλάει στο Business Insider και λέει ότι τελικά η Airbnb, έχει αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων και των δισεκατομμυριούχων

Από τις 5 κορυφαίες βίλες, τις οποίες προτείνει στους πελάτες της η εταιρία, οι μισές βρίσκονται στην Ελλάδα. Δείτε τις…

1. Mykonos Villa: κόστος 174.349 δολάρια την εβδομάδα

2. Porto Cheli Villa, στο Πόρτο Χέλι: Κόστος 105.831 δολάρια την εβδομάδα

3. The Ithaca Villa, στην Ιθάκη: Κόστος 122.010 δολάρια την εβδομάδα

4. Italian Lakes Villa: Κόστος 105.847 δολάρια την εβδομάδα

5. Tuscan Villa: Κόστος 87.155 την εβδομάδα

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από την εταιρία Nota Bene Global

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα tornosnews.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News