Αυστρία - Springer Reisen: Πτήσεις προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο

Πιστός στην Παροναξία.. Με νέες εβδομαδιαίες πτήσεις προς τρία ελληνικά νησιά ενισχύει το πτητικό του πρόγραμμα για την Ελλάδα ο αυστριακός τουριστικός πράκτορας Springer Reisen.. Εμ οι αγάπης δεν ξεχνιούνται ...

Πιο συγκεκριμένα, ο αυστριακός τουριστικός πράκτορας θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Πάρο, τη Νάξο και τη Σκιάθο από το Γκρατς, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία, το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021.  Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την ελληνική αεροπορική εταιρία Sky Express 

Να σημειώσουμε εδώ ότι προς τη Σκιάθο, εκτός από το Γκρατς, ο tour operator πραγματοποιεί πτήσεις από το Κλάγκενφουρτ. Αντίστοιχα, προς την Πάρο, εκτός από το Γκρατς, πραγματοποιεί πτήσεις από τη Βιέννη. 

springer_reisen.jpg

Υπενθυμίζεται πως, ο Springer Reisen, έχει αδιάλειπτη παρουσία στην αυστριακή αγορά από το 1912. Στην Ελλάδα δρομολογεί πτήσεις σε μια σειρά από ελληνικούς προορισμούς, γεγονός που του αποδίδει τον τίτλο του “σπεσιαλίστα”. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο, εξειδικευμένο διοργανωτή ταξιδίων προς την Ελλάδα, με το 90% του προγράμματός του να είναι αφιερωμένο στη χώρα μας.

Μάλιστα, συνηθίζει να παρουσιάζει στο Αυστριακό κοινό και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς, νησιωτικούς και μη προορισμούς, μεταξύ των οποίων, η Αστυπάλαια, η Αλόννησος, η Θάσος, το Κουφονήσι, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Αντίπαρος, κ.ά.. Την ίδια στιγμή γνωρίζει στους Αυστριακούς ταξιδιώτες τις ομορφιές της Πάρου, της Νάξου, της Σκιάθου, της Σαντορίνης, της Κεφαλονιάς και άλλων γνωστών κι αγαπημένων ελληνικών προορισμών.

Η ιδιοκτήτρια του ομίλου, κα. Andrea Springer, δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και δεν παραλείπει να παραθερίζει κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας.

Με πληροφορίες από την σελίδα money-tourism.gr 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News