Δονούσα μαγική. Δονούσα έτοιμη για το καλοκαίρι (video)

Η ΔΟΝΟΥΣΑ EINAI ΕΤΟΙΜΗ ( #COVIDREADY). Η όμορφη Δονούσα σας περιμένει και πάλι να σας υποδεχτεί. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κρούσμα κορωνϊιού και ακολουθώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, αποτελεί έναν ασφαλή και ήρεμο προορισμό.

Το νησί διαθέτει αγροτικό ιατρείο εξοπλισμένο κατάλληλα ( στολές , μέσα προστασίας κα), σύγχρονο ελικοδρόμιο άμεσης ανάγκης και άμεση σύνδεση με Νάξο, Πάρο, Πειραιά. Οι πεντακάθαρες παραλίες μας δεν έχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες και ο κάθε επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον δικό του εξοπλισμό ,τηρώντας πάντα τις σχετικές αποστάσεις ασφαλείας που έχει θέσει η πολιτεία. Πολύ πιθανή θεωρείται η ύπαρξη στις παραλίες καθορισμένης ζώνης για τις ευπαθείς ομάδες .

Επιπλέον ειδικά για φέτος, μετά από την ομόφωνη απόφαση των φορέων του νησιού , απαγορεύτηκε κάθε μορφή κατασκήνωσης σε ολόκληρο στο νησί, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο υγειονομικός κίνδυνος .

Τα καταλύματα μας είναι κυρίως αυτόνομα διαμερίσματα και studio με ανεξάρτητες αυλές και μπαλκόνια χωρίς κοινόχρηστους χώρους που μπορεί να δημιουργηθεί συγχρωτισμός . Προετοιμάζονται δε να λειτουργήσουν με ειδικούς εξαντλητικούς κανόνες καθαρισμού ( πχ χρήση ατμοκαθαριστων και άλλων συσκευών απολύμανσης , αντισηπτικών , χρήση μέσων προστασίας , εκπαίδευση προσωπικού κα ). Η επαφή του προσωπικού με τους επισκέπτες θα είναι η λιγότερη δυνατή τηρώντας αυστηρά όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα .

Τα εστιατόρια/ καφέ με ευάερες και ευήλιες αυλές ετοιμάζονται και αυτά να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα .Το νησί υποστηρίζεται από σύγχρονο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο .

Σας περιμένουμε με χαρά να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά μας, να περπατήσετε στα οργανωμένα υπέροχα μονοπάτια μας , να επισκεφτείτε τους παραδοσιακούς οικισμούς μας και να γευτείτε φρέσκο ψάρι και πεντανόστιμο ντόπιο κατσίκι .

Κι όλα αυτά με συντροφιά τον ήλιο και την θάλασσα , τα καλύτερα γιατρικά!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ !