Εκτακτο .... ΕΡ Πι Πι τώρα και στη Νάξο

To Airbnb έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας... Τόσο που έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνεται μία μεγάλη συζήτηση για το εάν πρέπει να τεθούν περιορισμοί ή όχι. Μάλιστα, πόλεις, όπως το Παρίσι ή η Νέα Υόρκη συζητούν τρόπους για να μειώσουν την επέκτασή του, ενώ στην Ελλάδα τώρα φτάνει στο ψηλότερο δυνατό σημείο του... 

Και δεν είνα λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι μέσα από την συγκεκριμένη δράση μπορούν να βγάλουν ένα εξτραδάκι. Το κακό όμως είναι ότι το ανακάλυψε και το ...κράτος. Οπότε έχουμε φορολογία. Με καθυστέρηση όμως το ανακάλυψαν και κάποιοι στην πεδινή Νάξο.. Και επειδή έχουμε και τα περίφημα ...αγγλικά τύπου Room to let και όλα τα άλλα, το Airbnb μπαίνει στην Ναξιώτικη λογική και ... μετάφραση. Αποτέλεσμα; Η αγγελία για ακίνητο που είναι στο νησί. Και ανέλαβε η γνωστή σατυρική εφημερίδα imaska να το μεταφέρει σε όλο το κόσμο μέσω διαδικτύου. 

Απολαυστική αν μη τι άλλο η απόδοση που δίνει στην φωτογραφία που τα σπάει... Τίτλος; "Εξελισσόμαστενε!" και ακολουθεί το κείμενο που διαβάζετε με προσοχή "Ίμπηκενε δα το καλοκαίρι, κι είπα να κάμω κι εγώ το σπίτι μου ερ πι πι, γιάντα ακούω πως κονομάνε οι άλλοι οι Καβούριδοι, που ευτοί τα χουνε καμωμένα ερ πι πι, εδώ και χρόνια. Να βγάζω μπάρε μου κάνα φράγκο, που το χω και κάθεται μέσα η πεθερά μου διαόλοι μέσα τζη!"

Για μετάφραση σας παρακαλώ πληροφορίες... εντός