Φύγετε, είναι δικιά μας

Το είδαμε αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης όπου η παραπληροφόρηση σπάει κάθε κοντέρ. Διαβάσαμε την είδηση από τη Ρόδο όπου Κεντροευρωπαίοι (Γερμανοί και Γάλλοι) είχαν την απαίτηση να μπουν τσάμπα στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου λέγοντας ότι είναι "δικά τους" ενώ στο Ηράκλειο είχαν εφιστήσει την προσοχή στους φύλακες του οικείου μουσείου με την ίδια δικαιολογία (σ.σ. είναι δικά μας να τα προσέχετε). Τώρα μία Ολλανδή τουρίστρια ξέφυγε ακόμη περισσότερο. 

 

Το σκηνικό συνέβη στην παραλία του Αφραθιά στο Τυμπάκι, όταν κάτοικος της περιοχής πήγε να κάνει το μπάνιο της. Στο σημείο βρισκόταν μια Ολλανδή η οποία όταν αντιλήφθηκε πως ήταν Ελληνίδα άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, απαιτώντας από την Ελληνίδα να φύγει αμέσως γιατί η παραλία ανήκει στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς Η παθούσα προσπάθησε να της εξηγήσει αλλά η τουρίστρια συνέχισε την επίθεση με εκφράσεις τύπου ''Οι Έλληνες αντί να ερχόσαστε για μπάνιο στις παραλίες μας, να καθόσαστε στα σπίτια σας και να σκεφτείτε πώς θα αποπληρώσετε τα χρέη σας'', και ''Έχω βαρεθεί όπου είμαι να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες''.

Όπως ανέφερε , φυσικά και δεν έφυγε και αυτό εξόργισε την Ολλανδή η οποία την έβρισε στα ελληνικά, ενώ φεύγοντας της έκανε και μια άσεμνη χειρονομία. Αντε και στο ...σπίτι μας 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News