Η Νάξος πάει .Σουηδία

Η καρδιά του Νοτίου Αιγαίου χτυπάει στην Σουηδία και δη στην 2η Έκθεση GREKLAND PANORAMA, που πραγματοποιείται στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και δη στο Ericsson Globe, από σήμερα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και έως την 15η Φεβρουαρίου. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι ότι βρίσκεται εκεί και το helloGreece.gr με δικό του περίπτερο, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό αλλά και των τουριστικών προορισμών που διαφημίζει. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν γραβιέρα Νάξου, μήλα Ζαγορίν, λάδι Αιγίου, κρόκο Κοζάνης και τα υγιεινά σνακ ΜΙΚΙΟ.

Οι υποστηρικτές και χορηγοί του helloGreece βρίσκονται "δίπλα" μας μέσα από τους τουριστικούς οδηγούς και τους χάρτες της Νάξου που θα μοιράζονται σε όλους τους επισκέπτες μαζί με προϊόντα από τη Νάξο.

Να σημειώσουμε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει το παρών με τα νησιά της Ρόδου, Καλύμνου, Ανδρου, Ιου, Σερίφου, Αντιπάρου, Μήλου, Σίφνου και Αμοργού ενώ από χθες είναι και στην έκθεση BIT (Borsa internazionale del turismo) του Μιλάνου (12-14 Φεβρουαρίου) και υπό την αιγίδα της ΠΝΑΙ διαφημίζονται τα νησιά: Ρόδος, Σύμη, Αστυπάλαια, Κάρπαθος, Σέριφος, Αντίπαρος, Άνδρος, Αμοργός, Μήλος, Πάρος, Φολέγανδρος και Σαντορίνη. Στις δύο τουριστικές εκθέσεις θα παρουσιασθεί ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό ενώ θα πραγματοποιηθούν επαφές με εκπροσώπους των Τουρ Οπερέιτορς σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού ενδιαφέροντος για τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στις αγορές της Ιταλίας και της Σουηδίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του hellogreece Δημήτρης Καρούσης φιλοξενήθηκε το πρωί στην πρωινή ραδιοεφημερίδα του Μεσόγειος 105,4 από την Ρούλα Μπράουν, όπου και μίλησε για την έκθεση, τα προϊόντα της Νάξου και τις επιχειρήσεις του νησιού τις οποίες και παρότρυνε να συμμετέχουν  σε τέτοιου είδους προωθητικές προσπάθειες.

Ακούστε τι είπε ο κ. Καρούσης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News