Ιος: Δηλώνει παρούσα σε διεθνείς εκθέσεις, ετοιμάζει συνέδριο τον Μάιο

Συνεχίζονται οι στοχευμένες δράσεις για την προβολή της Ίου στο εξωτερικό. Έτσι, μετά το πρόσφατο ταξίδι εξοικείωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ίο,  δρομολογήθηκε η πραγματοποίηση εταιρικού συνεδρίου για τον ερχόμενο Μάιο στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων,  από εγκριτο οργανισμό του εξωτερικού. 

Επίσης, ο Δήμος Ιητών έκανε δυναμικό ξεκίνημα στις εκθέσεις το 2019,  με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο,  BIT,  στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  από 10 έως 12 Φεβρουαρίου. 

Με την ενεργό παρουσία του Δημάρχου,  κ. Μιχάλη Πετρόπουλου και της Αντιδημάρχου Τουρισμού κας Άντζελας Φάκου,  οργανώθηκε σειρά επιλεγμένων επαφών με καθιερωμένους bloggers,  δημοσιογράφους καθώς και διεθνές δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων μετά από πολύμηνη προεργασία με στόχο την ενίσχυση της προβολής και τη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες συνεργασίες. 

Στα σημεία υψηλού ενδιαφέροντος του παραγωγικού τριημέρου,  ήταν  η διερεύνηση συνεργασίας με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ιταλών Bloggers αλλά και με σημαντικούς ταξιδιωτικους συντάκτες που συνεργάζονται με ΜΜΕ όπως τα Ιταλικά ταξιδιωτικά περιοδικά διεθνούς ακτινοβολίας,  DOVE και Bell'Europa. 

"Μέσα από συστηματική προσπάθεια ετών και με εφόδια  την αυξανόμενη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επαγγελματίες του νησιού, συνεχίζουμε τις αποτελεσματικες ενέργειες προβολής",  δήλωσε ικανοποιημένη η κα Φακου που ήταν παρούσα σε όλες τις συναντήσεις. 

Δελτίο Τύπου Δήμου Ιητών (φωτογραφία: Παραλία Μαγκανάρι από επίσημη  ιστοσελίδα δήμου Ιητών)