Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμός"Καυτές" βραδιές και όχι μόνο στη Κρήτη με ανταλλαγές ζευγαριών

“Καυτές” βραδιές και όχι μόνο στη Κρήτη με ανταλλαγές ζευγαριών

|

Ζευγάρια από όλο τον κόσμο θα καταλύσουν σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης, περνώντας “καυτές” νύχτες από τη Δευτέρα και έως την επόμενη Κυριακή με ανταλλαγές συντρόφων και θεματικά πάρτι φέροντας τη μόδα των swingers και στην Ελλάδα

Δεν πρόκειται για απλές βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, καθώς κάθε μέρα θα οργανώνονται θεματικές βραδιές Το μεγάλο «ερωτικό» εξαήμερο για 75 ζευγάρια έφτασε και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στην Κρήτη.

Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο σε αυτό το είδος διακοπών, προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πακέτο που υπόσχεται 6 “καυτές” νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη. Οι junior σουίτες του ξενοδοχείου διατίθενταιι έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής, ενώ υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια έναντι του ποσού των 2.598 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόκειται για απλές βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, καθώς κάθε μέρα θα οργανώνονται θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο. Μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκό φόρεμα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο είναι κάποιες από τις ιδέες που θα καλούνται να ακολουθούν πιστά οι swingers, κάνοντας τα πιπεράτα βράδια τους ακόμα πιο…«καυτά».

Στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπάρχουν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.

Στη σελίδα του πρακτορείου  αναφέρονται: “Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς. Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί. Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.”

2017 Greek Isles Passion Cruise Κρουαζιέρα «Πάθος στα ελληνικά νησιά»

Το SDC διαφημίζει ήδη στην ιστοσελίδα του κρουαζιέρα για swingers το 2017 στα ελληνικά νησιά. Η κρουαζιέρα με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», (8 ημέρες/7 νύχτες), θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο- Μαρμαρίς (Τουρκία)- Σαντορίνη-Αθήνα. Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο, «To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC», ενώ υπόσχεται μια πλήρη lifestyle εμπειρία ανάμεσα σε επιβάτες που επιθυμούν το ίδιο στυλ διακοπών. Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια.

Ποιο είναι το SDC Travel

H SDC προσφέρει όλα όσα αναζητούν οι swingers από ένα ταξίδι. Διαθέτει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στα lifestyle ταξίδια και ακόμα μεγαλύτερη στη διοργάνωση εκδηλώσεων για swingers, έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες και ατομική εξυπηρέτηση.Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.Επίσης, μέσω της προσωπικής σελίδας κάθε πελάτη στην πλατφόρμα δινεται η δυνατότητα επικοινωνίας του με άλλους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση. Τα πάρτι για swingers προσελκύουν το ενδιαφέρον ζευγαριών και ελεύθερων γυναικών και οι θέσεις εξαντλούνται σύντομα. Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για μέλη της SDC, ενώ προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται σε αυτά για να διασφαλίζει την επιτυχία τους.

Το πρακτορείο εγγυάται πάντως απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά στην χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.

Με πληροφορίες από το Cretalive.gr 
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμο να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες