Κέα: Ιούνιο του 2020 έτοιμο το νέο 5στερο ξενοδοχείο

Και οι επενδύσεις στην Κέα καλά κρατούν... Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα money - tourism.gr ένα νέο 5στερο ξενοδοχείο της εταιρίας Elixos Hotels, θα ανοίξει τις πόρτες του να υποδεχτεί τους επισκέπτες τον Ιούνιο του 2020 στην Κέα.

Το κατάλυμα διαθέτει 24 σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους πισίνα. Η επικλινής τοποθέτηση του, επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον πανέμορφο όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόρια, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς έχει κάνει το σχεδιασμό δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κόλπο του Βουρκαριού, στην είσοδο του παραθαλάσσιου οικισμού. Το Βουρκάρι σφύζει από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι το επίκεντρο της διασκέδασης με εστιατόρια, bar και την γραφική μαρίνα με τα  yacht και τα ιστιοπλοϊκά.

Στην οικογένεια της Elixos Hotels ανήκει και το Porto Kea Suites που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, την Κορησσία. Τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News