Κυκλάδες - Επιμελητήριο: Η ζήτηση φέρνει και τρίτο (δωρεάν) webinar για υγειονομικά πρωτοκόλλα

Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία για το Επιμελητήριο Κυκλάδων... 

Τρίτο κατά σειρά δωρεάν webinar από το Επιμελητήριο Κυκλάδων πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων.

Καθώς οι θέσεις για το σεμινάριο της Τετάρτης 11 Μαΐου για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία καταλυμάτων το 2022 έχουν συμπληρωθεί, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί και τρίτο δωρεάν webinar την Πέμπτη 12 Μαΐου, 14.00-16.00.

Όσοι δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προηγούμενα webinar, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=53516&articleid=65225

Υπενθυμίζεται ότι η επιμόρφωση του συντονιστή/ιδιοκτήτη καταλύματος πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία τους το 2022 είναι υποχρεωτική και φέτος και πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως την 01.06.2022 από συνεργαζόμενους φορείς, όπως είναι το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ στις 30/4/2022.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής στις Κυκλάδες και παρέχεται δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά webinar θα πραγματοποιηθούν μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1000 σημεία ταυτόχρονα.

Επισημαίνουμε ότι για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα πιστοποίησης HealthFirst αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού https://www.healthfirsttourism.gr/ 

Η επανέκδοση του σήματος λειτουργίας HealthFirst απαιτείται σε περίπτωση αλλαγήςεπωνυμίας, νομικής μορφής του καταλύματοςή του υπευθύνου του καταλύματος. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News