Κυκλάδες: Γιατί ο Δήμος Ιητών λέει " Είμαστε φιλόξενοι και ασφαλείς" (video)

Παρασκευή 14 Μαϊου... Η Κυβέρνηση ανακοινώνει την έναρξη της τουριστικής περιόδου και ο Δήμος Ιητών στέλνει το δικό του μήνυμα... Το νησί του Ομήρου εμφανίζεται έτοιμο για να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες για τη χρονιά...  Τι αναφέρει μέσα από τις σελίδες των social media... 

"Η σημερινή (σ.σ. χθες) ημέρα σηματοδοτεί το άνοιγμα της Χώρας στον τουρισμό, ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην πλήρη κανονικότητα και το παράθυρο ελπίδας, που όλοι περιμένουμε, για την υποδοχή των επισκεπτών στο νησί μας.

Ο συμβολικός τίτλος για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ελλάδα είναι «Ανοίγουμε Πανιά», ο δικός μας τίτλος είναι «Είμαστε φιλόξενοι και ασφαλείς».

Οι άνθρωποι του τουρισμού στο νησί μας, πιο έτοιμοι από ποτέ, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τα σεμινάρια για τα πρωτόκολλα ασφαλείας, σε καταλύματα και επιχειρήσεις.

Οι κάτοικοι του νησιού μας, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού και έχοντας χτίσει το απαιτούμενο τείχος προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου μας, έχοντας ολοκληρώσει δράσεις για την προβολή του νησιού μας ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας, έχοντας αξιοποιήσει το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων για να εξωραΐσουν χώρους και κτίρια, να αναβαθμίσουν υποδομές και να προετοιμάσουν το νησί για την τουριστική περίοδο 2021.

Συνεχίζουμε λοιπόν με αίσθημα ευθύνης, με περίσσια αποθέματα φιλόξενης διάθεσης, με όρεξη για δουλειά και είμαστε σίγουροι πως ο ούριος άνεμος θα οδηγήσει τα ανοιχτά πανιά του τουρισμού στην πανέμορφη Νιό μας.

Ο Δήμος Ιητών θα είναι παρών, παρέχοντας κάθε δυνατή συνδρομή, όπως πάντα".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News