Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και την Αυστραλία

Οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και την Αυστραλία μέσω instagram σε συνέχεια επιτυχημένου  δημοσιογραφικού ταξιδιού  που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 17-30 Ιουνίου. Και βέβαια παρουσιάζεται η ιδιαίτερη διάσταση των νησιών στις Κυκλάδες (Πάρος, Σέριφος, Μήλος) και στα Δωδεκάνησα (Αστυπάλαια)

Συγκεκριμένα η Πάρος, η Μήλος, η Σέριφος και η Αστυπάλαια έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο instagram του theviennesegirl  της κας Ελεθεριάδου, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια στην Αυστρία και συνεργάζεται με έγκριτα περιοδικά, εφημερίδες και ιστότοπους όπως το BBC NEWS και το Condé Nast Traveler… Η ιστοσελίδα της έχει 63.6k followers στο instagram και 3.442 στο facebook. Παράλληλα, η κα Ελευθεριάδου συνεργάζεται στενά και με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας.

Και βέβαια αναφερόμαστε και στο instagram του lavienblog της  κυρίας Πωλίνας Παρασκευοπούλου που αρθρογραφεί στο greekcitytimes.com, ένα leading lifestyle site στην Αυστραλία για την Ελλάδα, το οποίο έχει μεγάλο κοινό από  Έλληνες και φιλέλληνες απ’ όλο τον κόσμο (173k fb followers). Εκεί γράφει για μόδα και προτείνει προορισμούς στην Ελλάδα καθώς και στο www.lavienblog.com (6k Followers).

Το «ταξίδι» θα συνεχιστεί με νέες αναφορές και δημοσιεύματα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Την οργάνωση των επισκέψεων ανέλαβαν οι Δήμοι των νησιών σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας συμβούλων αναφέρεται ότι η επιλογή των προορισμών έγινε με τη λογική ότι κάθε ένας από αυτούς έχει κάτι, όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά και διαφορετικό να δείξει στο επιλεκτικό κοινό στο οποίο απευθύνονται τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης.

Σε αυτή τη βάση, οργανώθηκε και το πρόγραμμα της επίσκεψης με κριτήρια την αρχιτεκτονική ,τα χωριά, τη γραφικότητα, τις παραλίες και τη γαστρονομία κάθε περιοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News