Κυκλάδες - Κέα: Ανοιγμα στην γαλλική αγορά μέσω τηλεόρασης

Την περασμένη Τετάρτη το γαλλικό κανάλι TF1, κατά τη διάρκεια των ειδήσεων των 20:00 πρόβαλε πλάνα και δηλώσεις από την Κέα. Αφορμή στάθηκε το πως η Ελλάδα θα αναζωογονήσει τον τουρισμό αυτή τη χρονιά. Δηλώσεις για το ζήτημα του εμβολιασμού των κατοίκων και του τουρισμού έκανε η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου.

Ο εκφωνητής ξεκίνησε λέγοντας «Η Κέα είναι ένα μικρό νησί 2.500 κατοίκων, μια ώρα με το πλοίο από την Αθήνα. Προς το παρόν, οι δρόμοι είναι πολύ ήσυχοι. Το καλοκαίρι είναι πολύ πιο έντονο και υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη σεζόν. Η Ελλάδα έκανε τα νησιά προτεραιότητα όσον αφορά τον εμβολιασμό. Η δήμαρχος μας εξήγησε τους λόγους για αυτό το πρόγραμμα άμεσου εμβολιασμού πριν φτάσουν οι επισκέπτες. “Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε νοσοκομείο στο νησί. Και το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων. Ο εμβολιασμός θα αποτελέσει εγγύηση για όλους τους κατοίκους, και για εκείνους που έρχονται σε επαφή με τουρίστες, ότι είναι ασφαλείς”, δήλωσε η Ειρήνη Βελισσαροπούλου, Δήμαρχος της Κέας».

Η προβολή της Κέας στο μέσο αυτό θεωρείται πολύ σημαντική και έλαβε πολλά θετικά σχόλια από φίλους του νησιού στη Γαλλία. Παράλληλα, ήταν μια αφορμή να μάθουν για το νησί και όσοι δεν το γνώριζαν. Το τηλεοπτικό κανάλι TF1 είναι το πιο δημοφιλές γαλλικό δίκτυο και η εκπομπή ειδήσεων “LE 20H” είναι μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα. 

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα 

https://www.tf1.fr/tf1/jt-20h/videos/covid-19-comment-la-grece-tente-de-...  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News