Κυκλάδες - Κουφονήσι: Τοποθετήθηκαν Pillars στο τουριστικό καταφύγιο (Photo)

Μία ακόμη σημαντική είδηση που μας έρχεται από την Μικρές Κυκλάδες όσον αφορά τις υποδομές και την βελτίωση παροχής υπηρεσιών στους επισκέπτες... Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί στην εγκατάσταση στο λιμάνι της Ηρακλειάς, τριών πίλαρς και ισάριθμων πυροσβεστικών φωλιών. Και για να γίνει η εγκατάσταση υπήρξε δωρεά από συγκεκριμένη ΜΚΟ αλλά και η δράση των ανθρώπων του Λιμενικού Ταμείου Νάξου ώστε να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν μετά τις πρώτες δοκιμαστικές εργασίες. 

Η αντίστοιχη είδηση έρχεται σήμερα από τα Κουφονήσια. Εχουμε πλήρη αναβάθμιση των υποδομών στο τουριστικό καταφύγιο των Κουφονησίων. Και Pillars και Πυροσβεστικές φωλιές και το ζητούμενο είναι η καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες. Και τα Κουφονήσια έχουν αρκετούς τα τελευταία χρόνια... 

Μέσα από την ανάρτηση του Προέδρου της Κοινότητας Αντώνη Κωβαίου μαθαίνουμε ότι " Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων Πίλαρ στο Τουριστικό Καταφύγιο Κουφονησίων. Η αντικατάσταση των Πίλαρ ήταν απολύτως απαραίτητη για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Τουριστικού Καταφυγίου αναβαθμίζοντας την εικόνα του".

Και στη συνέχεια ο κος Κωβαίος, ως ευγενικός οικοδεσπότης, ευχαριστεί όσους βοήθεια για να γίνει πράξη, η αντικατάσταση και τοποθέτηση των pillars...  " Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δήμαρχο μας Δημήτρης Λιανός που κατανόησε την αναγκαιότητα και μερίμνησε προσωπικά για την προμήθεια και την τοποθέτηση τους.

Ευχαριστούμε θερμά το Γιώργο Σιδέρη και τα συνεργεία του δήμου μας (τον υδραυλικό Γιώργο Μιχελόπουλο, τον Κώστα Κουλούρη και τον Ηλεκτρολόγο Δημήτρη Μπουλαξή και Μιχαήλο Ψαρρό) που εργάστηκαν αδιάκοπα και με πάθος για ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί το ταχύτερο και άρτια η αποξήλωση των κατεστραμμένων με νέα σύγχρονα Πίλαρ. Επίσης ευχαριστώ πολύ τον αντιδήμαρχο μας Γιάννης Ταγκούλης για την συνεργασία του και την πολύτιμη βοήθεια του".

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News