Κυκλάδες - Μήλος: Τραυματισμός τεσσάρων γυναικών, η μία μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Μήλος

Αν έχεις τύχη ... Σκάφος που έκανε μίνι κρουαζιέρα αργά χθες το βράδυ είδε την προπέλα του να πιάνεται σε δίχτυ ψαρά. Αποτέλεσμα; Τέσσερις επιβάτιδες να τραυματιστούν από πτώση που προκλήθηκε λόγω απότομου κραδασμού, Το σκάφος ήταν εν πλω στα νότια της Μήλου, οι τραυματισμένες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όμως η μία εξ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα και η διακομιδή έγινε με το "Διονύσιος Σολωμός"... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα - Ακτοφυλακή 

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες Τρίτη 17 Αυγούστου, η Λιμενική Αρχή Μήλου, για τον τραυματισμό τεσσάρων (04) επιβατίδων Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου, ενώ βρισκόταν εν πλω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Μήλου.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω επιβάτιδες τραυματίστηκαν μετά από πτώση τους στο εν λόγω σκάφος, λόγω απότομου κραδασμού, που κατά δήλωση του Κυβερνήτη του οφείλεται σε εμπλοκή της προπέλας και του άξονα με δίχτυα αλιείας. 

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου, για την παροχή ιατρικής περίθαλψη, τρεις εκ των οποίων εξήλθαν. Η έτερη επιβάτιδα διεκομίσθη με το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο ”ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ”, προκειμένου μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις.

Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ συνελήφθη ο Κυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News