Κυκλάδες: Οι Ισραηλινοί "ψηφίζουν" Ανδρο (video)

Ανδρος

Την Άνδρο προτείνει η Haaretz ως τον ιδανικό προορισμό που μπορούν να επισκεφτούν οι οικογένειες ήδη από την Άνοιξη, ώστε να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, να γευτούν τοπικά πιάτα, να θαυμάσουν πανέμορφα τοπία και να ζήσουν την αύρα των Κυκλάδων, σε ένα νησί που απέχει μόλις δύο ώρες από τη Ραφήνα.

Η Άνδρος γίνεται προορισμός τη φετινή τουριστική σεζόν για το Ισραήλ. Ένα από τα μεγαλύτερα ισραηλινά ειδησεογραφικά δίκτυα, το Ηaaretz.co.il, δημοσίευσε αναλυτικό αφιέρωμα για την Άνδρο, χαρακτηρίζοντας το νησί «ιδανικό προορισμό για οικογένειες».

121108.jpg

Στο αφιέρωμα επισημαίνει ότι οι επισκέπτες από το Ισραήλ μπορούν να επισκέπτονται την Άνδρο από την άνοιξη, ώστε να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, να γευτούν τοπικά πιάτα, να θαυμάσουν πανέμορφα τοπία και να ζήσουν την αυθεντική αύρα των Κυκλάδων, μόλις δυο ώρες από την Αθήνα.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα στο Ηaaretz.co.il εντάσσεται στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Άνδρου για επικήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Δήμος έχει προγραμματίσει δημοσιογραφικές αποστολές που ξεκίνησαν από αρχές Απριλίου με εξειδικευμένους Αμερικανούς bloggers για νεόνυμφους και ζευγάρια, ενώ σε συνεργασία με το δίκτυο τοπικών επαγγελματιών του νησιού CTN Andros θα ακολουθήσει η φιλοξενία Βρετανών και Γερμανών δημοσιογράφων, καθώς και Ελλήνων Youtubers.

«Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση αλλά απαιτεί χρόνο και μεθοδική προσέγγιση. Τα μηνύματα που λάβαμε από το φετινό Πάσχα είναι πολύ θετικά με σημαντικές πληρότητες πάνω από 80% για πολλά καταλύματα. Εξίσου καλή είναι η εικόνα για την Πρωτομαγιά. Οι καλές τιμές, η μοναδικότητα της Άνδρου, η φιλοξενία των ντόπιων, η ευνοϊκή απόσταση από την Αθήνα αλλά και ότι τα τελευταία χρόνια ξεκινάμε οργανωμένα την προβολή πολύ νωρίτερα, έχουν συμβάλλει σε αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου, Νίκος Μουστάκας.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News