Μήλος: Ανοιγμα στον τουρισμό πολυτελείας

Σαρακίνικο

Δυναμικά αναπτύσσεται και ο τουρισμός κρουαζιέρας στη Μήλο.  Συγκεκριμένα, η εταιρία πολυτελούς κρουαζιέρας StarClippers ανακοίνωσε την ένταξη του νησιού μαζί με την Τοσκάνη στο Μεσογειακό της πρόγραμμα για το 2024. 

Η Μήλος περιλαμβάνεται σε δρομολόγιο 11 διανυκτερεύσεων προς τη Διώρυγα του Σουέζ τον Ιούνιο του 2024, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα στάσεις στη Ρόδο, τη Σαντορίνη και την Ύδρα. 

Επιβράβευση 

Μετά το Travel+Leisure, η Μήλος κέρδισε μια ακόμα ψηφοφορία αναγνωστών, αυτή τη φορά από το βρετανικό Guardian. Η αξία παρόμοιων διακρίσεων είναι ανεκτίμητη αν ληφθεί υπόψη ότι εκατομμύρια πρώην και μελλοντικών επισκεπτών του νησιού το επιλέγουν με βάση δικά τους και μόνο κριτήρια.

Και αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι η επιλογή και η κατάταξη είναι εντελώς άδολη ούτε καθοδηγούμενη.

Η αλήθεια είναι ότι και οι καταχωρήσεις που γίνονται με αφορμή επισκέψεις ή συναντήσεις με δημοσιογράφους έχουν την αξία τους, ακόμα και όσες είναι πληρωμένες στο πλαίσιο κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ.

Το μήνυμα όμως μιας ψηφοφορίας μεταξύ αναγνωστών είναι απόλυτα ηχηρό.

Η Μήλος το αξίζει χάρη στην ποικιλία των ενδιαφερόντων αλλά και χάρη στον επαγγελματισμό των κατοίκων της και, κυρίως, όσων ασχολούνται με τα καταλύματα, την εστίαση και την ψυχαγωγία. 

Φωτογραφία: Mileikanea.gr 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News