Μήλος: Νέα τουριστική σελίδα απέκτησε ο Δήμος Μήλου

Με την Μήλο να διανύει μία από τις καλύτερες τουριστικά χρονιές της, η είδηση για τη νέα ιστοσελίδα (σ.σ.σ για τον τουρισμό) που είναι ιδιαίτερα χρηστική και πιο φιλική προς τους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού των Δυτικών Κυκλάδων, δημιούργησε ο Δήμος Μήλου.

Το νέο site είναι εύχρηστο, καλαίσθητο και λειτουργικό ακόμα και για Α.μ.Ε.Α. Σχεδιάστηκε εξ’ αρχής ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές, προκειμένου να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τον τουρισμό, εξυπηρετώντας τους επισκέπτες του νησιού μας αλλά και τους δημότες του, παρέχοντας δωρεάν διαφήμιση σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν.

Σημειώνεται πως σήμερα αρχιζει η πλήρη λειτουργία του και όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία της επιχείρησής τους, ώστε να διαφημιστούν δωρεάν στο νέο site του Δήμου.

Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να ενημερωθούν για την ιστορία, τα αξιοθέατα, την γαστρονομία, τις παραλίες, τις εκκλησίες, δραστηριότητες, καθώς και για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Μήλου.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης αναφέρθηκε στην έμφαση που έχει δοθεί στην τουριστική προβολή του νησιού μας ,τη Μήλο, τονίζοντας ότι μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για έναν σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των δημοτών και επισκεπτών του νησιού μας, για τον τουρισμό.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα tornosnews.gr