Μήλος: Σούπερ τουριστική προβολή μέσω του AKROPOLIS JET RAID 2018

Σημαντική διεθνή προβολή και στον θαλάσσιο (αθλητικό) Τουρισμό πέτυχε η Μήλος με τη συμμετοχή και φιλοξενία του παγκόσμιου πρωταθλήματος των JET SKI στην Ελλάδα με τίτλο: AKROPOLIS JETRAID 2018 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 4 - 10 Ιουνίου 2018. Χαρακτηριστικό είναι ότι 1.200.000 viewers μέχρι σήμερα έχουν περιηγηθεί στις ομορφιές του νησιού μέσα από τα Social Media.

Ο Δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης, σχολιάζοντας την ανταπόκριση που είχε το νησί μέσω των social media προχώρησε σε σχετική δήλωση ενώ αποκάλυψε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στην νέα διοργάνωση για το 2019  

«Με ελάχιστο κόστος για το Δήμο πετύχαμε την προβολή του νησιού μας μέσω των social media και των μεγάλων ξένων τηλεοπτικών καναλιών διεθνούς εμβέλειας.Η Τουριστική Στρατηγική που με επιτυχία εφαρμόζουμε  τα χρόνια που είμαστε Δημοτική Αρχή, έχει καθιερώσει τη Μήλο μας στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού.Ευχαριστώ και συγχαίρω τους διοργανωτές HJSBA, τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Μήλου κ. Δ. Μωραΐτη, τις Αντιδημάρχους κ.κ. Ζ. Τούρλου και Σ. Βαμβακάρη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Β. Καμακάρη για την συμβολή τους καθώς και τους επιχειρηματίες του νησιού μας και όλους αυτούς, που με κάθε τρόπο συντέλεσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχή υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.»

Εμείς, να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση του 2018 είχε αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού και για 8η χρονιά έγινε στην Ελλάδα… Δίνουν αθλητές από 30 και πλέον χώρες με αφετηρία την Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού ενώ φέτος για δύο ημέρες ταξίδεψαν στις Δυτικές Κυκλάδες και δη Κύθνο, Κίμωλο και Μήλο, σε μια διαδρομή ιδιαίτερης αντοχής λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση και τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.