Μύκονος - Μπολόνια το νέο δρομολόγιο της Ryanair

Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και η αεροπορική εταιρεία Ryanair, προχώρησε στην ανακοίνωση έναρξης δύο δρομολογίων, το ένα έχει άμεση σχέση με τις Κυκλάδες…. Και μιλάμε για τη σύνδεση Μύκονος – Μπολόνια, η οποία θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος που ξεκινάει το Μάρτιο. Με την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης Μύκονος - Μπολόνια, απελευθερώνονται ναύλοι από Μύκονο από 29.99€, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι το Μάιο. Η προσφορά, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο δρομολόγιο, είναι αυτό Θεσσαλονίκης – Βουδαπέστης και μάλιστα η εταιρεία απελευθέρωσε ναύλους από 16.99 ευρώ, για ταξίδια από τον Ιανουάριο μέχρι τον Φεβρουάριο. Η προσφορά, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (22 Δεκεμβρίου). Κι εδώ το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος που ξεκινάει τον Ιούλιο.

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερους ναύλους στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει:
# Μειωμένη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή - 25€, μια παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών
# Πτήσεις με σύνδεση μέσω Μιλάνου Μπέργκαμο
# Νέα συνεργασία με το Erasmus Network με φοιτητικές προσφορές και ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κρατήσεων
# Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com
# Νέα ιστοσελίδα και app για το Ryanair Rooms