Νάξος: Η έξοδος των επισκεπτών με προορισμό Σαντορίνη

Τα πλοία από χθες το βράδυ είναι και πάλι στο … πέλαγος. Και όπως ήταν λογικό, όσοι έχουν εγκλωβιστεί στα νησιά τις δύο αυτές ημέρες το μόνο που επιζητούν είναι διέξοδο προς αεροδρόμια…

Μιλάμε άλλωστε για αλλοδαπούς, οι οποίοι ολοκληρώνουν τις διακοπές τους και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αποκλείστηκαν.

Αποτέλεσμα; Οι εικόνες που δημιουργήθηκαν στα λιμάνια να μην έχουν προηγούμενο όπως μας ανέφεραν ταξιδιωτικοί πράκτορες με μεγάλη εμπειρία.

Και η εικόνα που έρχεται από τη Νάξο και η το λιμάνι λίγο μετά τις 12.30 μεσημέρι είναι το λιγότερο εντυπωσιακή. Η ουρά που είχε σχηματιστεί για το Blue Star Delos που ήρθε από Πειραιά για την Νάξο έσπασε κάθε κοντέρ. Όπως μας δήλωσε ο κος Βασίλης Βαλληνδράς από το Naxos Tours «στα τόσα χρόνια που κατεβαίνω στο λιμάνι, τέτοια ουρά δεν έχω δει… Και όλοι προς τη Σαντορίνη για να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν»…

Οι πρόχειρες πληροφορίες αναφέρουν για περισσότερους από 1000 επιβάτες προς την Σαντορίνη και με την ουρά (και τουλάχιστον τριπλή) να αρχίζει από την είσοδο του λιμανιού, μιλάμε δηλαδή για μία απόσταση περίπου στα 200 μέτρα (!!!!)

Ευχαριστούμε τον Nikos Verris και Σοφία Λάσκαρη για τις φωτογραφίες