Νάξος - Ιωαν. Μαργαρίτης: "Ξεχνάμε για φέτος το Πάσχα στο νησί. Μένουμε σπίτι"

"Προστατεύουμε τον τόπο μας, τους συμπολίτες μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε, τον εαυτό μας. Μένουμε σπίτι, Πάσχα στο νησί το ξεχνάμε για φέτος προκειμένου όλοι μαζί να βρεθούμε με τη δύναμη του Θεού στο άμεσο μέλλον χωρίς να θρηνούμε ανθρώπινες απώλειες".

Αυτό ανέφερε ανάμεσα στα άλλα, ο Επαρχος Νάξου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννης Μαργαρίτης, όταν και βρέθηκε ...καλεσμένος (μέσω Skype) στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη.. Ο κος Μαργαρίτης αναφέρθηκε στο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid 19 μίλησε για την ετοιμότητα των στελεχών του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου που είχαν να αντιμετωπίσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση και στη συνέχεια μίλησε για την σεζόν που ..χάνετε. 

Για το πλήγμα στην οικονομία αλλά πάνω απ όλα για την ανάγκη να υπάρχει ψυχραιμία... Μάλιστα πρόσθεσε " Όσο για τη σεζόν τα πράγματα είναι δύσκολα. Το μόνο θετικό είναι ότι Ηγεσία υπάρχει στη χώρα που και γνωρίζει και προνοεί και βάζει τις ζωές των πολιτών της πάνω από οικονομικά μεγέθη. Είδαμε υπερδυνάμεις να αρνούνται να επιβάλλουν ολική καραντίνα θέτοντας σε κίνδυνο κοινωνίες και συστήματα υγείας μόνο για χάρη της αγοράς.

Η Ηγεσία είναι αυτή που κάνει τη διαφορά σε συνθήκες πολέμου (γιατί κάτι τέτοιο βιώνουμε)κι επειδή η Ηγεσία μας είναι αυτή που είναι διατηρώ την αισιοδοξία μου.  Κατά τα άλλα αγαπημένοι Νάξιοι χρειαζόμαστε ψυχραιμία, υπευθυνότητα στην τήρηση των μέτρων και πεποίθηση ότι θα βγούμε νικητές.  

Δείτε το video