Νάξος - Ρωσία μέσω ... Ellinair (!!!)

Δεν έχουν περάσει ούτε είκοσι ημέρες από την επίσκεψη ρώσων bloggers και μελών του ΕΟΤ Ρωσίας στη Νάξο ως μεσοσταθμό περιοδείας σε Σαντορίνη – Νάξο και Ίο. Είδαν έστω και σε ταχύτητες Fast Forward και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ανανέωσαν δε το ραντεβού στην 25η «ΜΙΤΤ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα τον επόμενο Μάρτιο, όπου όπως είχαμε πληροφορηθεί θα γίνονταν η πρώτη σοβαρή προσπάθεια από τους Ρώσους tour operators να … πουλήσουν τη Νάξο στους συμπατριώτες τους. Η Νάξος ποντάρει στον θρησκευτικό τουρισμό, προσφέρει παραλίες για οικογένειες και πολιτιστικά δρώμενα. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα. Το μειονέκτημα; Η απουσία άμεσης μετάβασης…

Κι όμως έρχεται μία είδηση από την ιστοσελίδα airnews.gr που μπορεί να αλλάξει κάποια από τα δεδομένα που γνωρίζουμε στην σχέση των νησιών του Αιγαίου με τη Ρωσία. Κι αυτό γιατί η αεροπορική εταιρία Ellinair ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την Sky Express, υπάρχει, με αποκλειστικές πληροφορίες, από την πλευρά της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει στο πλαίσιο εισερχόμενου τουρισμού από Ρωσία κυρίως – η Ellinair έχει πολλά πετυχημένα δρομολόγια από Ρωσία προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη- προς τα νησιά της Ελλάδας, όπου εκεί πετά με καθημερινά δρομολόγια η Sky Express. Με άλλα λόγια, θα ήταν μια καλή ευκαιρία οι Ρώσοι τουρίστες, σε περίπτωση συνεργασίας των δύο αεροπορικών εταιρειών, να πηγαίνουν κατευθείαν στα νησιά μας το επόμενο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι η Sky Express εκτελεί πτήσεις από και προς τους εξής προορισμούς: Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ικαρία, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσος, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κύθηρα, Κω, Λέρο, Λήμνο, Μήλο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σητεία, Σκιάθο, Σκύρο, Σύρο, Χίο.

Και όπως είναι γνωστό η Sky Express ενδιαφέρεται το προσεχές καλοκαίρι να ανοίξει την αγορά της Βορείου Ελλάδας για τη Νάξο. Λέτε αυτός ο συνδυασμός ν να λειτουργήσει ευεργετικά για τη Νάξο; Ο χρόνος θα δείξει 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News