Οκτώ διάσημες Βρετανίδες αναζητούν τον έρωτα μέσω reality με έδρα τη Νάξο

Mια νέα τηλεοπτική παραγωγή ριάλιτι, 8 επεισοδίων, η οποία θα ακολουθήσει το ταξίδι 8 διάσημων γυναικών στην Ελλάδα, προετοιμάζει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV. Η σειρά ονομάζεται My Shirley Valentine Summer και θα παρουσιάσει το ταξίδι των διάσημων γυναικών στα ελληνικά νησιά (κυρίως Κυκλάδες), όπου θα βρεθούν με σκοπό να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να βρουν τον έρωτα.

Και η Νάξος θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στη πίτα... Οπως έχουμε πληροφορηθεί τα τέσσερα τουλάχιστον επεισόδια θα γυριστούν στη Νάξο και μάλιστα οι πρωταγωνιστές αναμένεται να βρίσκονται στο νησί της Αριάδνης τον Μάιο... Και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τη Νάξο ώστε να μπει δυναμικά στο χώρο της διαφήμισης μέσω της τηλεόρασης και των σίριαλ. Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα είχαμε τα γυρίσματα ινδικής ταινίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν βγήκε στον.. αέρα, ενώ παλαιότερα είχαμε την εμφάνιση των γυρισμάτων με πρωταγωνιστή τον Anthony Michael Bourdain σε ένα επεισόδιο που άνοιξε για τα καλά την αγορά της Αμερικής για τη Νάξο... 

Και όπως διαβάζουμε στο tornosnews.gr η παραγωγή της θα γίνει από την εταιρία Twofour ιδιοκτησίας του ITV, με εκτελεστικό παραγωγό τον David Clews και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται αλλά εκτιμάται οτι αυτό θα γίνει μέσα στο 2018. Το ριάλιτι θα παρουσιάζουν οι δημιουργοί της αντίστοιχης σειρά επεισοδίων Love Island, Jane Beacon και Clare Ely.

Το Shirley Valentine ήταν μια ρομαντική κωμωδία του 1989 και η υπόθεση της ταινίας εκτυλισσόταν γύρω από τη βαρετή ζωή μιας γυναίκας, της Shirley Valentine-Bradshaw, η οποία αναζητούσε νέες περιπέτειες στην Ελλάδα.

Οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του ITV θα γεμίσουν με εμπειρίες από τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό καλοκαίρι, ανακαλύπτοντας νέα πάθη αλλά και τον εαυτό τους κατά την εξερεύνηση της τοπικής κουλτούρας και του φλερτ με τους ντόπιους.

Δείτε το τρέιλερ της παλιάς ταινίας Shirley Valentine στην οποία βασίζεται το κόνσεπτ του ριάλιτι...