Πάρος: Συμμετοχή στην “WTM” με στόχευση στον εναλλακτικό τουρισμό

Λονδίνο - Πάρος

Στο Λονδίνο το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου  βρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Πάρου και πήρε μέρος στην διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM)με αποκλειστική στόχευση στον εναλλακτικό τουρισμό αλλά και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.  Κι όχι μόνο... Από την 8η Νοεμβρίου, έχουμε συμμετοχή του δήμου σε κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων της εταιρίας συμβούλων μάρκετινγκ “MTC GROUP” που πραγματοποιούνται έως 18 Νοεμβρίου με έμφαση και πάλι στον θεματικό τουρισμό.

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από το Δήμο Πάρου και όπως βλέπουμε στη κεντιρκή φωτογραφία, στο Λονδίνο ήταν εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Επαρχος Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού, Γιάννης Μαργαρίτης και βέβαια, ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας... 

"Με αποκλειστική στόχευση στον εναλλακτικό τουρισμό, ο δήμος Πάρου συμμετείχε εφέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “WTM”, η οποία διεξήχθη στο Λονδίνο κατά το διάστημα 1-3 Νοεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έλαβαν χώρα παραγωγικές συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και Travel Bloggers κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία, στους οποίους παρουσιάστηκαν τα εξειδικευμένα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος του νησιού τα οποία προσφέρονται για την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση εκ μέρους των συνομιλητών, στους οποίους περιλαμβάνονταν και εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών όπως της Mice And Tourism, της Expedia και της Τelegraphμε τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην προβολή του νησιού στη Βρετανική Αγορά ως ιδανικού εναλλακτικού προορισμού.

Ακολουθεί η συμμετοχή του δήμου Πάρου σε νέο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων της εταιρίας συμβούλων μάρκετινγκ “MTC GROUP” που πραγματοποιούνται στο διάστημα από 8 έως 18 Νοεμβρίου με έμφαση και πάλι στον θεματικό τουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συνομιλίες με ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και Travel Bloggers από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ελλάδα, οι οποίοι εξειδικεύονται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News