Ψηφιακή εποχή για 11 νησιά

Αυτό το καλοκαίρι, το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, παρουσιάζει στο ταξιδιωτικό κοινό ένα ολοκληρωμένο χάρτη εμπειριών στα νησιά του Αιγαίου, ξεδιπλώνοντας την απαράμιλλη ομορφιά και χάρη 39 νησιών των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων. Οι 11 νέες ειδικές σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, ταξιδεύουν το κοινό στο ασύγκριτο σκηνικό του Αιγαίου. Η μελωδική Κάσος, η θεϊκή Λέρος, οι παραμυθένιοι Λειψοί, η Τήλος, το σμαραγδάκι του Αιγαίου και η παραδεισένια Χάλκη, νησιά με τη γοητεία του ανεξερεύνητου και του παρθένου, μυούν τους επισκέπτες στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι. Ταυτόχρονα η εξωτική Ανάφη, η λαμπερή Αντίπαρος, η Δονούσα, η Ηρακλειά και η Σχοινούσα, τρία μαργαριταράκια του Αιγαίου, η γοητευτική Κίμωλος, η ερωτεύσιμη Κύθνος και η αγνή Σίκινος, φανερώνουν το εκθαμβωτικό κυκλαδίτικο χρώμα και υπόσχονται μαγευτικές στιγμές.  

Οι 11 νέες αναβαθμισμένες  σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό για το κάθε ένα από τα 11 νησιά συμπληρώνουν την παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στο Discover Greece δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο χάρτη εμπειριών στα νησιά του Αιγαίου που ταξιδεύει  το κοινό στο ασύγκριτο σκηνικό του Αιγαίου Επισημαίνεται ότι όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας περιεχόμενου που δημιούργησε η Περιφέρεια μπορούν,  να αναρτούν υλικό το οποίο στην συνέχεια αξιοποιεί περαιτέρω η Marketing Dreece, δημιουργώντας υλικό προβολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλαίσια της καμπάνιας #aegeanlikenoother όσο και από τα ίδια νησιά όσο και από τα ίδια τα νησιά χρησιμοποιείται για την προώθηση τους 

Το πλάνο προβολής των νησιών στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, περιλαμβάνει προώθηση στην ψηφιακή πλατφόρμα, στα Social Media και στην κοινότητα μελών του Discovergreece.com.

Δείτε τις νέες ειδικές σελίδες:

Ανάφη: Η αναδυόμενη στο φώς του Αιγαίου

Αντίπαρος: Η εκλεκτή νύφη του Αιγαίου

Δονούσα, Ηρακλειά και Σχοινούσα: Η Ανέγγιχτη ομορφιά του Αιγαίου

Κάσος: Η μελωδική φωνή του Αιγαίου

Κίμωλος: Λάμψη από ασήμι στο Αιγαίο

Κύθνος: Η ερωτεύσιμη

Λέρος: Μια αληθινά θεϊκή επιλογή

Λειψοί: Ένα «παραμύθι με όνομα» στο Αιγαίο

Σίκινος: Η γοητεία της απλότητας

Τήλος: Το σμαραγδάκι του Αιγαίου

Χάλκη: Ο μικρός παράδεισος του αρχιπελάγους 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου:  «Είναι στρατηγική δέσμευση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Τουρισμού να προσφέρει ευκαιρίες προβολής και πρόσβαση σε σύγχρονα ψηφιακά μέσα σε όλα τα νησιά μας από το μεγαλύτερο μέχρι στο μικρότερο! Συστηματικά και με πρόγραμμα στα πλαίσια του τριετούς στρατηγικού σχεδίου για τον Τουρισμό που εκπονήθηκε σε  συνεργασίας με τον ΣΕΤΕ και τη ΜG, προχωράμε σε δράσεις σύγχρονες και στοχευμένες  που σκοπό να αναδείξουν τον πλούτο και την μοναδικότητα του τουριστικού προϊόντος του Νοτίου Αιγαίου αλλά και του κάθε νησιού ξεχωριστά. Όλα τα νησιά μας έχουν την θέση τους στο από  έντεκα τα ανεξερεύνητα διαμάντια του Αιγαίου προβάλλονται στο Ελληνικό αλλά και το διεθνές κοινό με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News