Σαντορίνη: Άνοιξε το πρώτο επώνυμο ξενοδοχείο της TUI

Άνοιξε το πρώτο επώνυμο ξενοδοχείο της TUI στο νησί της Σαντορίνης, το TUI Sensimar Meltemi Blu, ανεβάζοντας το σύνολο των ξενοδοχείων που διαθέτει ο μεγάλος όμιλος στην Ελλάδα σε 49 εκ των οποίων τα 6 ανοίγουν αυτό το καλοκαίρι. 

Τα εγκαίνια; Εγιναν στις 3 Ιουνίου 2019 όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία του το εντυπωσιακό, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο TUI Sensimar Meltemi Blu, στην Περίσσα της Σαντορίνης και είναι μόνο για ενήλικες 

Τα TUI Sensimar ξενοδοχεία “μόνο για ενήλικες” είναι καταλύματα 4-5 αστέρων σε παραλιακές τοποθεσίες, ιδανικά για ζευγάρια που ταξιδεύουν χωρίς παιδιά και εκτιμούν την ησυχία και τη χαλάρωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανάμεσα στις παροχές και τις ανέσεις που προσφέρει στα ζευγάρια είναι τρεις πισίνες, χώροι άθλησης, σπα, μπαρ, εστιατόριο και καθημερινά εναλλασσόμενα προγράμματα διασκέδασης.

Το αλά-καρτ εστιατόριο του ξενοδοχείου, του οποίου τη γευστική επιμέλεια έχει ο γνωστός σεφ Γκίκας Ξενάκης, λειτουργεί κάθε βράδυ και δέχεται κρατήσεις και από εξωτερικούς πελάτες.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών, στη διάρκεια του χειμώνα, οι εργασίες κατασκευής του ξενοδοχείου δεν ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα με αποτέλεσμα η μονάδα να ανοίξει με ένα μήνα καθυστέρηση. Οι πελάτες που είχαν κάνει κρατήσεις, για την περίοδο που το ξενοδοχείο δεν λειτούργησε, ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και τους προσφέρθηκαν εναλλακτικές λύσεις ή επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, τρία άλλα ξενοδοχεία Sensimar, αποκλειστικά για ενήλικες, λειτουργούν στην Κω, την Κρήτη και τη Ζάκυνθο. Αυτό το καλοκαίρι, λειτουργούν και τα νέα TUI Family Life στην Κρήτη και Atlantica Beach Resort στην Κω. 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα atlantea.news