Σε άλλο ... επίπεδο η θέα της Σαντορίνης

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο FHM, το GQ, το Cosmopolitan, το British GQ, το Instyle UK κ.α.. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τρία μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl (Το κορίτσι που εξαφανίστηκε) με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Zack Efron.

Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και όπως κάθε σύγχρονος άνθρωπος ποστάρει στο Instagram στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Και έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να ποστάρει φωτογραφίες από την Σαντορίνη… Ξεκίνησε χαλαρά με μία πανοραμική άποψη από την Καλντέρα και τσίμπησαν με το καλημέρα κάτι περισσότεροι από 170 χιλιάδες ακόλουθοι. Και στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση. Και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα το πιο όμορφο τοπίο των Φυρών αλλά σε δεύτερο πλάνο. Και αυτό γιατί σε πρώτο πλάνο όπως βλέπετε προβάλλονται τα οπίσθιά της που θεωρούνται από τα ωραιότερα στο Χόλιγουντ.

Δεν ξέρω εάν συμφωνείτε ή όχι, αλλά άμεσα περίπου 470 χιλιάδες ακόλουθοι άρχισαν τα like και τα σχόλια… Η φωτογραφία όπως ήταν λογικό έγινε viral και έφτασε σχεδόν σε κάθε διεθνή κουτσομπολίτσικο περιοδικό και ιστοσελίδα… Όχι τίποτα άλλο αλλά με την φωτογραφία αυτή δεν έχουμε το …κορίτσι που εξαφανίζεται αλλά τη θέα της Σαντορίνης που έγινε καπνός. Αλλά ποιος νοιάζεται ε;  Και θα πρέπει να ενημερωθεί η κα Κουντουρά, η αρμόδια υπουργός για θέματα Τουρισμού καθότι η 25χρονη στάρλετ έχει 7.5 εκατομμύρια ακόλουθους οπότε η Σαντορίνη – όποιος την πρόσεξε δηλαδή – αυτές τις ημέρες είναι στα πάνω της… Μήπως να αναλάβει δράση και ο ΕΟΤ για να μην χάσουμε το κορίτσι βρε παιδί μου