Σέριφος: Ακαρπες οι έρευνες για αγνοούμενο λουόμενο

Μία ακόμη δύσκολη ημέρα για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και τους εθελοντές και ιδιώτες που ρίχτηκαν από το μεσημέρι στη μάχη για την ανεύρεση αλλοδαπού λουόμενου ο οποίος χάθηκε ενώ κολυμπούσε… Περιοχή; Το Καλό Αμπέλι στη Σέριφο όταν το μεσημέρι υπήρξε ενημέρωση από τη σύζυγό του 63χρόνου ότι δεν δίνει σημεία ζωής… Τρία ιδιωτικά σκάφη, αλλά και ελικόπτερο του Λιμενικού όπως και από την ξηρά περιπολικό προχώρησαν σε έρευνες έως αργά το απόγευμα χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης;

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σερίφου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενου 63χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του, αγνοείται ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Καλό Αμπέλι ν. Σερίφου, από πρωινές ώρες σήμερα.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από τα Ε/Π-Α/Κ σκάφη ''ΒΑΓΓΕΛΙΩ'' Σ.Π.41 με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ'' Ν.Σ.1257 και ''ΜΟΣΧΟΥΛΑ'' Ν.Σ.1258. Επίσης, απογειώθηκε ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News