Σίφνος: Τραυματίστηκε επιβάτης σε προσάραξη θαλαμηγού

Σε νοσοκομείο της Αθήνας, μεταφέρεται 62χρονος Ελληνοαμερικανός που τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν η θαλαμηγός στην οποία επέβαινε μαζί με άλλα επτά άτομα, νωρίς το πρωί προσάραξε στο νησάκι Κιτριανή, που βρίσκεται απέναντι από τη περιοχή Πλατύ Γιαλό της Σίφνου. Οι τρεις από τους επιβαίνοντες της θαλαμηγού είναι πλήρωμα.

Ο 62χρονος, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις επιβάτες, μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια άλλης θαλαμηγού στο Κέντρο Υγείας Σίφνου για προληπτικές εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση της θαλαμηγού. Στη θαλάσσια περιοχή, όπου είναι σε εξέλιξη το συμβάν, βρίσκονται δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος.

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρκό Λιμεναρχείο Πειραιά; " Θαλαμηγός με οκτώ επιβαίνοντες προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Κιτριανής Σίφνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας 62χρονος Ελληνοαμερικανός Το σημείο προσέγγισε άλλη θαλαμηγός, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει τον 62χρονο στο ιατρείο της Σίφνου, ενώ στη θαλάσσια περιοχή έφτασαν και πλωτά του Λιμενικού. Μεταξύ των επιβαινόντων υπάρχουν και δύο μέλη πλήρωμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί εισροή υδάτων στο σκάφος".

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα kaipoutheos.gr και την Christina konstantinidou