Σύρος: Ανοιγμα και τουριστική προβολή στο Ισραήλ

Σύρος - naxospress

Στο πλαίσιο της συνέχισης της τουριστικής προβολής της Σύρου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης φιλοξένησε για δυο μέρες, τρεις δημοσιογράφους από το Ισραήλ και συγκεκριμένα τους Yanai Arfi, Rene Lev-Ari και Sandrine Durand, με στόχο την προβολή του νησιού μας σε νέες αγορές.

Τους δημοσιογράφους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Παναγιώτης Κουταβάς, τους οποίους κατά την διάρκεια της διαμονής τους στη Σύρο ξενάγησε στα κύρια αξιοθέατα της Ερμούπολης, στα χωριά μας, την αρχοντική Έπαυλη Τσιροπινά και στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή τους στη προβολή του νησιού μας, τη ναυτιλιακή εταιρεία SeaJets, το ταξιδιωτικό γραφείο Gaviotis Travel, το Maistrali, το ξενοδοχείο Benois, καθώς και τον σύλλογο Τερψιχόρη και τα εστιατόρια “Στην Ιθάκη του ΑΗ” και “Περί Τίνος”. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου "Βαρδάκειο και Πρώιο" και πιο συγκεκριμένα τον Διοικητή του κ. Μιχάλη Ζουλουφό και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του", αναφέρει τέλος σε δελτίο Τύπου το γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News