Σύρος: Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης δημιούργησε Αντιδημαρχία Τουρισμού

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά... Το είδαμε στη Νάξο όταν δημιουργήσαμε θέση αντιδημάρχου για τον Πολιτισμό... Ε έγινε και στην Σύρο, αλλά σε επίπεδο Τουρισμού.. Και όπως διαβάζουμε  "Με την υπ’ αριθμ. 75/2020 Απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ:6Α09ΩΗΟ-ΦΗΗ) και αξιοποιώντας τη δυνατότητα που παρέχεται από τον πρόσφατο Νόμο 4647/2019, συστήνεται Αντιδημαρχία Τουρισμού, η οποία θα είναι άμισθη και ορίζεται ως Αντιδήμαρχος ο κ. Παναγιώτης Κουταβάς".

Όπως τονίζεται ανακοίνωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης "επειδή τα αντικείμενα του Πολιτισμού και του Τουρισμού είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα και απαιτητικά και προκειμένου να δοθεί τόσο στον Πολιτισμό όσο και στον Τουρισμό η προσοχή που τους αρμόζει, κατόπιν εισήγησης της Αντιδημάρχου κας Αλίκης Λεονταρίτη, αποφασίστηκε ο διαχωρισμός των δύο Τομέων, με τη σύσταση δύο αυτοτελών Αντιδημαρχιών Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η δημιουργία ξεχωριστής Αντιδημαρχίας Τουρισμού για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας, σηματοδοτεί μεταξύ άλλων την ιδιαίτερη βαρύτητα που επιθυμούμε να δώσουμε στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κ. Παναγιώτης Κουταβάς διαθέτει την όρεξη και τις δυνατότητες να συντονίσει επιτυχώς τον νευραλγικό αυτό τομέα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του".. 

Φωτογραφία: "Εφημερίδα Κοινή Γνώμη" 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News