Τήνος: Οι Βρετανοί στάζουν ... μέλι και προτείνουν διακοπές τον Ιούλιο

Στους 6 κορυφαίους προορισμούς για διακοπές τον Ιούλιο αναδεικνύει την Τήνο η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Independent, σε προχθεσινό της άρθρο και με τίτλο "που θα πάτε διακοπές τον Ιούλιο, από την Φιλανδία έως την Ελλάδα και την Μογγολία".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί προορισμοί γεμίζουν με τουρίστες, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν το δικό τους γαλήνιο παράδεισο, μακριά από το μαζικό τουρισμό, σε ήσυχους προορισμούς που υπάρχουν στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Οι ταξιδιώτες που γνωρίζουν περισσότερα, δεν προτιμούν τα διάσημα ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη, αναφέρει η Independent αλλά ταξιδεύουν σε λιγότερο γνωστά νησιά του Αιγαίου που προσφέρουν την ίδια γοητεία με την αρχιτεκτονική των σπιτιών τους χωρίς μεγάλα πλήθη τουριστών. 

Η Τήνος ξεχωρίζει για τα αρχαία μονοπάτια της ανάμεσα σε ελαιώνες ξεχωρίζει.

Η εφημερίδα κάνει επίσης αναφορά στο Φεστιβάλ Τήνου το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τον Ιούλιο και περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις καθώς και στο Running in Greece το οποίο οργανώνει αγώνες τρεξίματος.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται από την εφημερίδα είναι η Κορσική, τα Φίτζι, το Baden-Baden της Γερμανίας, η Φινλανδία και η Μογγολία.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα tornosnews.gr / Φωτογραφία Y Skoulas