Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςTrivago: "Δύο ξενοδοχεία της Νάξου στα 10 καλύτερα..."

Trivago: “Δύο ξενοδοχεία της Νάξου στα 10 καλύτερα…”

|

Τα 10 καλύτερα value for money ξενοδοχεία δημοσίευσε η Trivago αναγνωρίζοντας σε αυτά την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για το 2017. Η επιλογή των βραβευμένων καταλυμάτων βασίστηκε στον δείκτη αξιολόγησης ξενοδοχείων trivago Rating Index – tRI, που διαμορφώνεται από τις διαθέσιμες online κριτικές.

Σύμφωνα με τα βραβεία της Trivago, τα παρακάτω δέκα καταλύματα εντός Ελλάδας προσφέρουν οικονομική αλλά και ποιοτική διαμονή, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες αλλά σε καλή τοποθεσία.

1. Stelios Place, Σαντορίνη

Το ξενοδοχείο Stelios Place είναι ένα κατάλυμα που έχει υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες για την σχέση ποιότητας-τιμής τοποθεσίας και υπηρεσιών.

Τοποθετημένο στη παραλία της Περίσσας στην Σαντορίνη ξεχωρίζει για την απλότητά του και τις ποιοτικές του υπηρεσίες.

2. Ios Resort, Ίος

Το Ios Resort είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Χώρα της Ίου, με παραδοσιακά διακοσμημένα κι άνετα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, πιστολάκι για τα μαλλιά, ντους, τηλέφωνο και ιδιωτικό μπαλκόνι.

3. Pension Sofi, Νάξος

Η Pension Sofi Studios βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρα από τη Χώρα, 500 μέτρα από το λιμάνι, 200 μέτρα από την παραλία Γκρόττα και 1000 μέτρα από το αεροδρόμιο του νησιού. Τα δωμάτια της πανσιόν είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, wifi, ανεμιστήρα, ραδιόφωνο, χρηματοκιβώτιο και κουζίνα. Στις παροχές του ξενοδοχείου προσφέρεται και ενοικίαση αυτοκινήτου και μηχανής, αίθριο, υπηρεσίες καθαριστηρίου, μεταφορά από και προς το λιμάνι.

4. Manos Studios, Ηράκλειο

Το δύο αστέρων Manos Studios βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας, πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου. Η περιοχή παρέχει μεγάλη ποικιλία για διασκέδαση και για φαγητό ενώ τα αξιοθέατα της πόλης του Ηρακλείου και τα σημεία ενδιαφέροντος απέχουν περίπου δύο χιλιόμετρα.

Στους χώρους του Manos Studios οι επισκέπτες θα βρουν εξωτερική πισίνα για στιγμές χαλάρωσης ενώ τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κουζινάκι, ανεξάρτητο κλιματισμό, ψυγειάκι, τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας υπάρχει free wifi και ανελκυστήρας εντός του συγκροτήματος.

5. Renieris, Χανιά

Το νεόδμητο ξενοδοχείο Renieris είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας άπλετη θέα σε όλον τον ορίζοντα. Τα 21 δωμάτια έχουν όλα μπαλκόνι με θέα στα μοναδικά ηλιοβασιλέματα και είναι επιπλωμένα με λιτό, μοντέρνο και αναπαυτικό στυλ. Όλα έχουν ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα, κλιματισμό, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών.

Στο συγκρότημα βρίσκει κανείς μια μεγάλη πισίνα, με ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαρ, free wifi υπηρεσία πλυντηρίου και απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, είναι αμμώδης με ομπρέλες και ξαπλώστρες και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, όπως σέρφινγκ και καταδύσεις.

6. Margo Studios and Apartments, Νάξος

Το Margo Studios είναι ένα μικρό συγκρότημα στούντιο στην παλιά πόλης της Χώρας της Νάξου, κοντά στο Μεσαιωνικό Βενετσιάνικο κάστρο. Διαθέτει συνολικά 15 ευρύχωρα δωμάτια σχεδιασμένα σε τυπικό κυκλαδίτικο στυλ με κουζινάκι και βλέπουν στον κήπο. Διαθέτει free wifi απέχει μόλις λίγα λεπτά από την οργανωμένη παραλία του Αγίου Γεωργίου.

7. San Giorgio Villa, Σαντορίνη

Το San Giorgio Villa είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων και βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης. Σε απόσταση εντός του ενός χιλιομέτρου υπάρχουν χώροι εστίασης και διασκέδασης, καθώς και αξιοθέατα της περιοχής όπως, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, ο Καθεδρικός Ναός της Μητρόπολης, και η Καλντέρα του νησιού.

Τα 18 μοντέρνας επίπλωσης διαμερίσματα, πληρούν τις προϋποθέσεις ευχάριστης και λειτουργικής διαμονής και διαθέτουν τηλεόραση με επιλογή δορυφορικών καναλιών και καφετιέρα, ενώ κάποια από αυτά είναι ειδικά διαμορφωμένα για μη καπνίζοντες.

8. Venus & Suites, Ζάκυνθος

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Venus βρίσκεται στο Καλαμάκι, ένα μεγάλο θέρετρο, μόλις 500 μέτρα από την παραλία με την χρυσή άμμο και τα ρηχά νερά του χαρακτηρίζονται από τους επισκέπτες ιδανικά για παιδιά. Σε απόσταση 20 λεπτών από το αεροδρόμιο και από πολύ κοντά το Λαγανά, που δεν έχει ιδιαίτερα καλή φήμη για την νυχτερινή του διασκέδαση, τουλάχιστον για τους έλληνες τουρίστες.

Το τριώροφο ξενοδοχείο διαθέτει 80 δωμάτια και σουίτες που είναι διαμορφωμένα σε παραδοσιακό στυλ, με μπαλκόνι ή βεράντα.

Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στον κήπο ενώ διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, mini bar, καφετιέρα, θυρίδα ασφαλείας και ραδιόφωνο. Στην αίθουσα πρωινού υπάρχει μπουφές ενώ το snack bar της πισίνας προσφέρει πλήρες μεσημεριανό μενού από ελληνικές σπεσιαλιτέ. Κοκτέιλ σερβίρονται στο lounge μπαρ ή στο μπαρ της πισίνας τις ζεστές νύχτες. Εκτός από την πισίνα το ξενοδοχείο διαθέτει παιδότοπος, 24ωρη υποδοχή, υπηρεσία babysitting, ενοικίαση μεταφορικού μέσου και free wifi.

9. Rachel, Αίγινα

aigina.jpg

Στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας, κοντά στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το ξενοδοχείο Ραχήλ σε απόσταση 30 μέτρων από την παραλία. Τα 18 δωμάτια του διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, τηλέφωνο, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θέα την παραλία, την περιοχή και τη θάλασσα.

Στην υποδοχή οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα ενώ για τους ένοικους με αμάξι το ξενοδοχείο παρέχει και χώρο παρκινγκ.

10. Haraki Mare, Ρόδος

xarake_mare.jpg

Τα δωμάτια στο Χαράκι της Ρόδου βρίσκονται μπροστά από την παραλία και βλέπουν όλα στη θάλασσα.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν