Ξενοδοχεία Σαντορίνης και Μήλου στα καλύτερα του κόσμου για το 2017

Ποιο είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στο κόσμο; Μα αυτό που αρέσει στους …επισκέπτες. Αυτοί άλλωστε έχουν το μαχαίρι και το …καρπούζι. Και έτσι όπως ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας TripAdvisor για το 2017 στην κορυφή είναι το Aria Hotel Budapest που βρίσκεται στην Ουγγαρία… Η σχετική ανακοίνωση των βραβείων “2017 Travelers’ Choice for Hotels” ήρθε μετά την συλλογή των κριτικών και απόψεων από τα εκατομμύρια ταξιδιωτών του TripAdvisor σε όλο τον κόσμο. Στο 15ο έτος των βραβείων, το TripAdvisor ανέδειξε τις 7.612 κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες του κόσμου σε 109 χώρες και οκτώ περιοχές, στις κατηγορίες “Κορυφαία ξενοδοχεία”, “Πολυτελείας”, “Οικονομικά”, “Μικρά”, “Καλύτερης εξυπηρέτησης”, “Β&B και ξενώνες”, “Ρομαντικά” και “Οικογενειακά”. Τα χαρακτηριστικά των νικητών των βραβείων είναι οι αξιοσημείωτα καλές τους υπηρεσίες, η σχέση αξίας και τιμής και η ποιότητα.

Και οι εκπρόσωποι της εταιρείας που διαχειρίζεται το Aria Hotel έκαναν πάρτι. “Το TripAdvisor και η επιδίωξη του 100% της ικανοποίησης των πελατών αποτελούν εδώ και καιρό τον ακρογωνιαίο λίθο του οτιδήποτε κάνουμε στο Library Hotel Collection”, είπε ο Henry Kallan, πρόεδρος του ομίλου. “Το να κερδίσουμε το βραβείο Travellers’ Choice for Hotels για το ξενοδοχείο μας Aria Hotel Budapest μας κάνει πολύ περήφανους. Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Aria συνδυάζει το πάθος για τη μουσική και την όμορφη αρχιτεκτονική για την οποία είναι διαδεδομένη η Βουδαπέστη, και που οι επισκέπτες μας την αγαπούν”.

Θρίαμβος των Κυκλάδων

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε με οκτώ ξενοδοχεία. Το Lindos Blu βρέθηκε στην 18η θέση της 25άδας των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο. Στην κατηγορία “Μικρά ξενοδοχεία”, την 4η θέση καταλαμβάνει το Anastasis Apartments στο Ημεροβίλι, ενώ στην 14η θέση βρίσκεται το Celestia Grand στα Φηρά. Στην κατηγορία “Οικονομικά, το Tania Milos στη Πολλονία της Μήλου βρίσκεται στην 2η θέση και στην 3η το Venus Hotel & Suites στο Καλαμάκι στη Ζάκυνθο. Το Lindos Blu επανεμφάνιζεται και στην κατηγορία “Πολυτελείας”, στη 10η θέση, με το Porto Sani στη Σάνη Χαλκιδικής να καταλαμβάνει την 17η θέση. Το Anastasis Apartments κατατάσσεται 3ο και στην κατηγορία “Ρομαντικά”, με το Lindos Blu να βρίσκεται στην 5η θέση. Τέλος, στην κατηγορία “Οικογενειακή’ συναντάμε το Sani Beach στη Σάνη Χαλκιδικής στην 6η θέση, ενώ στην 16η θέση βρίσκεται το Holiday village Rhodes στα Κολύμπια Ρόδου. Στη κατηγορία ‘Οικογενειακά” διακρίθηκε και το Olympic Lagoon Resort Paphos στην Πάφο, καταλαμβάνοντας την 20ή θέση.

Το Top 10 στα Travellers’ Choice Hotels in the World

1. Aria Hotel Budapest – Budapest, Ουγγαρία

2. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve – Ubud, Ινδονησία

3. Turin Palace Hotel – Turin, Ιταλία

4. Hotel The Serras – Barcelona, Ισπανία

5. BoHo Prague Hotel – Prague, Τσεχία

6. Portrait Firenze – Florence, Ιταλία

7. Shinta Mani Resort – Siem Reap Province, Καμπότζη

8. Hanoi La Siesta Hotel & Spa – Hanoi, Βιετνάμ

9. Tulemar Bungalows & Villas – Province of Puntarenas, Κόστα Ρίκα

10. JA Manafaru – Haa Alif Atoll, Μαλδίβες –

Με πληροφορίες από το traveldailynews.gr