Υστερεί σε …σεξοτουρισμό

Η Μύκονος έχει προκαλέσει δεκάδες αντιδράσεις σε διεθνές επίπεδο καθώς παρά την οικονομική κρίση αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για τους σταρ της Showbiz, είτε εγχώρια είτε διεθνή, με τους επώνυμους να σχηματίζουν ουρά ώστε να μεταβούν στο «νησί των ανέμων». Μάλιστα, η επιτυχία της Μυκόνου είναι τέτοια, που πλέον έχει περάσει και την άλλοτε κραταιά Ίμπιθα, που είχε για πολλά χρόνια τα σκήπτρα όσον αφορά τη καλοκαιρινή διασκέδαση…

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν άρδην και η Μύκονος έχει αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Όλοι οι παράγοντες της αγοράς, αλλά και οι απανταχού clubbers αναφέρουν πως η Μύκονος νίκησε κατά κράτος την Ίμπιθα, τόσο από άποψη κόσμου, αλλά και από επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και διασκέδασης. Νίκησε, άραγε, παντού; Το περιοδικό Spectator κάνει μια ενδιαφέρουσα σύγκριση στην οποία η Μύκονος έρχεται δεύτερη. Ενδιαφέρουσα, βέβαια, μόνο για εκείνους που αναζητούν ερωτικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ο αρθρογράφος του περιοδικού που υπογράφει ως Taki (πρόκειται για τον Έλληνα Τάκη Θεοδωρόπουλο) σημειώνει μπορεί τα δύο νησιά να μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, όμως η Μύκονος έχει ωραιότερα νερά, είναι πιο φτηνή στα κλαμπ και στα ρεστοράν, αλλά υστερεί σε ένα μόνο πράγμα: στον σεξοτουρισμό! Ο αρθρογράφος αναφέρει πως η Ίμπιθα «συλλέγει» τις πρωτοκλασάτες ιέρειες του πληρωμένου έρωτα, τη στιγμή που στη Μύκονο φτάνουν τα «κατακάθια». Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο, πάντως έπειτα από... επιτόπιο ρεπορτάζ καταλήγει στο συμπέρασμα πως σε ότι έχει να κάνει με την παροχή πληρωμένου σεξ η Ίμπιθα έχει την πρωτοκαθεδρία. 

Σε ένα άρθρο αρκετά γαργαλιστικό, όπου ο αρθρογράφος κάνει ευθείες νύξεις και για τις προσωπικές του περιπέτειες, λέει με χιουμοριστικό τρόπο πως το ολυμπιακό πνεύμα είναι νεκρό στην Ίμπιθα, αλλά σε ότι έχει να κάνει με την παροχή πληρωμένου σεξ είναι πολύ μπροστά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News