Ελλάδα: Παρά τη βροχή και το κρύο, ουρές για το βιβλίο του "Ντάνου"

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά».

Ποιος το αναφέρει αυτό; Μα ποιος άλλος από τον «Ντάνο», τον γνωστό σε όλους μας Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι και επίσημα από την 28η Φεβρουαρίου θα είναι και συγγραφέας.  Κι αυτό γιατί εκτός από .. survivor (κέρδισε με άνεση άλλωστε στην πρώτη του έκδοση) και ηθοποιός (έπαιξε μέρος στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ») πλέον είναι και συγγραφέας όπως αναφέραμε και νωρίτερα.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο (23/02) δεν ήταν λίγοι αυτοί που αψήφισαν το κρύο και στήθηκαν έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στην οδό Σόλωνος, για μια υπογραφή από τον συγγραφέα.

Οσο για το βιβλίο; Διαβάζουμε πως το βιβλίο του θα περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Θα κυκλοφορήσει επίσημα στα βιβλιοπωλεία στις 28 Φεβρουαρίου και ο Ντάνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αποκάλυψε ότι του αρέσει το βιβλίο που έγραψε αν και δεν το διάβασε … μονοκοπανιά.  «Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί». Και πρόσθεσε «Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8» είπε, αλλά πιστεύω πως το δικό μου είναι πολύ καλό».

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα reader.gr