Κυκλάδες - Ιος: Φεστιβάλ και έκθεση βιβλίου σε εξέλιξη

Και μόνο στο άκουσμα της είδησης χαμογελάς... Εκθεση βιβλίου σε νησί δεν είναι κάτι εύκολο. Και μάλιστα σε ανοιχτό χώρο... Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει βιβλιοπωλείο. Ο λόγος για τον Δήμο Ιητών που έκανε την υπέρβαση και με την βοήθεια της Δημοτικής βιβλιοθήκης προχώρησε στη δημιουργεία έκθεσης βιβλίου. Και μάλιστα σε ανοιχτό χώρο, στην είσοδο της Χώρας στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης. Και η οποία θα διατηρηθεί έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου... Και είναι μία καλή ευκαιρία για όλους τους φίλους του βιβλίου να απολαύσουν μία εξαιρετική έκθεση που θα εξιτάρει το μυαλό... 

Η σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Ιητών αναφέρει: 

Ο Δήμος Ιητών στην προσπάθειά του να προωθήσει τη φιλαναγνωσία στο κοινό και τη διάδοση του έντυπου βιβλίου, οργανώνει την 1η Έκθεση Βιβλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ιητών.

Η Έκθεση θα λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 25 Ιουλίου έως 25 Σεπτεμβρίου στην είσοδο της Xώρας στην περιοχή Αγία Αικατερίνη, από 20:00 έως 24:00 καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, πολλοί τίτλοι βιβλίων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν διάφορους τομείς της εκδοτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, θα είναι στη διάθεση των βιβλιόφιλων!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News