Μικρές Κυκλάδες - Φόρτωμας: Ενα μικρό δώρο (βιβλίο) αγάπης σε μαθητές-τριες

Μικρές Κυκλάδες

Στην αποστολή παιδικών βιβλίων στα νησιά Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσια και σε συνολικά 45 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, προέβη ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευχές του για Καλές Διακοπές στους μικρούς νησιώτες.

fortomas_1.jpgΠιο συγκεκριμένα ο βουλευτής επέλεξε το βιβλίο “Καλώς ήρθατε στον Πλανήτη Πανδαισία” της συγγραφέως Μαίρης Βαρσάμη, που αποτελεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια η δημιουργός του,  ταξίδι και  πρώτη επαφή των μικρών παιδιών με την οικολογία και τη διαφορετικότητα.

Σε συνέχεια της αποστολής των βιβλίων στις Μικρές Κυκλάδες ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Το μεγάλο στοίχημα της σύγχρονης κοινωνίας μας και της γενιάς μας είναι να εκπαιδεύσει τα μικρά παιδιά να αγαπούν και να σέβονται το μεγάλο τους σπίτι, τον πλανήτη Γη και πως αυτή τους η στάση ζωής θα τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον, πιο βιώσιμο. Η συγγραφέας Μαίρη Βαρσάμη στις σελίδες του υπέροχου βιβλίου – μαθήματος ζωής, περνά με τρόπο παραστατικό τα μεγάλα μηνύματα που θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν βίωμα και κτήμα τους. Προσωπικά την ευχαριστώ πολύ! Με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο το χαμόγελο που έφερε αυτό το μικρό δώρο από εμένα στα 45 παιδιά μας. Καλές διακοπές!».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News