Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι να πρωτογράψω γι αυτό το βιβλίο. Το διάβασα πρώτη φορά όταν τελείωσα τη σχολή μου. Ήταν δώρο των κολλητών μου και νομίζω ότι τους οφείλω  ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με αυτό το βιβλίο ξεκλείδωσα την πόρτα που με οδηγούσε στον χώρο που λέγεται βιβλία αυτοβελτίωσης ή προσωπικής ανάπτυξης! Το βιβλίο αυτό έχει χιλιοδιαβαστεί και νομίζω πως δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, ωστόσο αποφάσισα να το συμπεριλάβω στο #bookstagram μου για εκείνους που δεν το ξέρουν ακόμη, ή και για εκείνους τους φοιτητές που βρίσκονται στη θέση που βρισκόμουν εγώ τότε και τελειώνοντας τη σχολή τους ανοίγει ένας τεράστιος, όμορφος δρόμος μπροστά τους! Διαβάστε το και το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά θα είστε καλύτεροι άνθρωποι! Καλή σας ημέρα!

Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: 

Το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις", είναι ένα από τα καλύτερα και πιο πολυδιαβασμένα βιβλία του Λεό Μπουσκάλια.

Είναι ένας ολόκληρος θησαυρός και μία ατελείωτη πηγή έμπνευσης, θάρρους και αποφασιστικότητας για όλους όσους αναζητούν μία καινούρια διάσταση στην προσωπικότητα τους και στη ζωή τους μέσα από τους δρόμους της κατανόησης και της αγάπης.

Καθηγητής της παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, ψυχολόγος και συναρπαστικός ομιλητής, ο Μπουσκάλια σε καθηλώνει και σε μεταμορφώνει με τα βιβλία του, που όλα σχεδόν πηγάζουν από ομιλίες, διαλέξεις και ελεύθερες συζητήσεις μέσα και έξω από τις πανεπιστημιακές αίθουσες, "φωνάζει, μιμείται, γελά, δακρύζει και κλαίει", γράφει ένας σχολίαστης και συμπληρώνει: "Το να παρακολουθείς το Μπουσκάλια να μιλά είναι σαν να κουβεντιάζεις μ' έναν παλιό φίλο πάνω σ' ένα κοινό και ποθητό θέμα".


buscaglia-front.jpgΣυγγραφέας: Buscaglia Leo
Κατηγορία: αυτοβελτίωση-σώμα-πνεύμα
ISBN: 9789602751817
Εκδότης: Γλάρος
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Τόπος έκδοσης: Αθήνα