Νάξος - ΟΝΑΣ: Ο 10ος τόμος των Ναξιακών αφιερωμένος στον Γιώργο Τζανετή

ΟΝΑΣ

Είναι πραγματικότητα... Ο 10ος τόμος της επετηρίδας "Ναξιακά" είναι στα χέρια μας.. Και όπως αναφέρει η Επιτροπή Εκδοσης "  Αγαπητές Αξώτισσες, αγαπητοί Αξώτες, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι τσ' Αξάς, μετρώντας πια τις τελευταίες μέρες μιας δύσκολης χρονιάς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εκδόθηκε ο νέος τόμος της Επετηρίδας ΝΑΞΙΑΚΑ της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.).

Ως Επιτροπή Έκδοσης παραδίδουμε με ευθύνη και μεράκι στο ναξιακό (και όχι μόνο) κοινό τον τόμο 10/2020 (2021) των ΝΑΞΙΑΚΩΝ, ο οποίος είναι αφιερωμένος «στη μνήμη του Γεωργίου Λ. Τζαννετή (1933 - 2011) δικαστή και Πρόεδρο Εφετών, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς εκείνον και προς όσα υπέρ της πατρίδας Νάξου και των Ναξίων έπραξε ανιδιοτελώς…».

Οι θεματικές, ερευνητικές ενότητες, και αυτού του τόμου, είναι ευρείες και ενδιαφέρουσες, καθώς, με πρωτότυπες μελέτες, καλύπτονται ναξιακά θέματα, τα οποία άπτονται πολλών επιστημονικών πεδίων..

Ο νέος τόμος των ΝΑΞΙΑΚΩΝ διατίθεται προς πώληση:

α) στην οδό Ναυαρίνου 12 στο κέντρο της Αθήνας (ΠΙΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Δημητροκάλλη),

β) στην οδό Χρ. Λαδά 24 στο Γαλάτσι (ΜΑΡΚΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ - Εμπόριο Παραδοσιακών Ναξιακών Προϊόντων) και (ασφαλώς!)

γ) στα βιβλιοπωλεία ZOOM και ΠΑΛΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ στη Χώρα της Νάξου.

Όσες/όσοι επιθυμείτε να τον προμηθευθείτε, μπορείτε να τον αναζητήσετε στα παραπάνω σημεία. Εννοείται ότι ο τόμος προσφέρεται δωρεάν σε όσες/όσους έχουν εισήγηση σ' αυτόν.

Καλή χρονιά σε όλους! Με φυσική και πνευματική υγεία, δημιουργικότητα και χαρά!

Τα μέλη της Επιτροπής Έκδοσης

Ελένη Βελώνη

Μανόλης Καλαϊτζής

Θανάσης Κωτσάκης

Μαρία Ξεφτέρη

Αγγελική Παρτσινέβελου

Κατερίνα Πολυμενοπούλου

Μανόλης Σέργης

Μαρία Χωριανοπούλου

Μαρία Καλτσά 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News