Νάξος: Παρουσίαση απόψε (20/07) του βιβλίου "Η δύναμη του Μπορώ"

Η Δύναμη του Μπορώ.... Βράδυ Τρίτης 20 Ιουλίου και στη Νάξο, σε ένα από τα ωραιότερα bar της πόλης, το γνωστό Toro Cocktail Bar, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η Μαρία - Στέλλα Ξενάκη (η συγγραφέας του βιβλίου) και ο Ιωάννης Δημόπουλος θα επιχειρήσουν να μας μυήσουν με τη παρουσία του βιβλίου "Ιωάννης Δημόπουλος, Η δύναμη του "μπορώ" , στη μαγεία όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και στη δύναμη της θέλησης... 

Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό από τα άλλα.. κατά κάποιον τρόπο βέβαια.. Μια αληθινή ιστορία (σ.σ. από τα παιδικά χρόνια του πρωταγωνιστή έως τους τερματισμούς του στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ) που θα μπορούσε να μεταφερθεί ακόμη και στη μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή στο μέλλον. Μια ιστορία ενός ανθρώπου που πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το βάλει κάτω.. εκ του αντιθέτου έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει.

Πως γίνεται αυτό?? Η δύναμη της θέλησης που σε όλους μας παίρνει διαφορετικές μορφές, στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει, η θέληση παίρνει διαστάσεις που κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος σπάνιος.. κι όπως είπε κι ένας φίλος «Νομίζω πως κάθε άνθρωπος έχει έναν κύκλο ζωής και νομίζω πως ο πρώτος κύκλος ζωής του Γιάννη έχει ήδη κλείσει και πρέπει να μας τον αφηγηθεί».

Αυτό ακριβώς θα κάνουμε σε κάθε σελίδα ξεχωριστά, για να μάθουμε στο τέλος αυτό που διαβάσαμε στην αρχή « Ιωάννης Δημόπουλος, Η δύναμη του “μπορώ”.. running against the odds».

 

Περιγραφή

Στο βιβλίο περιγράφεται η δύναμη της θέλησης.

Μια δύναμη που σε όλους μας παίρνει διαφορετικά σχήματα, περιγράφεται στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει.

Πόσες διαστάσεις έχει η δύναμη της θέλησης;

Ο Ιωάννης Δημόπουλος πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να το βάλει κάτω… αντιθέτως, έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει.

Μια αληθινή ιστορία που θα μπορούσε να μεταφερθεί ακόμη και στη μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Δημόπουλος

Ο Ιωάννης Δημόπουλος είναι προπονητής δρόμων αποστάσεων, απόφοιτος της Βορειοαμερικανικής Ακαδημίας προπονητών (North American Academy For Sports and Fitness Professionals NAASFP).

Είναι πιστοποιημένος στην «Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για την Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης» (INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION, ISSN) και SPARTAN SGX COACH. 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News