Ψάξε Μέσα Σου... Συνδυάζει συναισθηµατική νοηµοσύνη µε ενσυνειδητότητα

«Πάντα μου άρεσε να κάνω όνειρα για ένα κόσμο που θα κυριεύεται από ειρήνη, καλοσύνη, συμπόνια και άλλες τέτοιου είδους αξίες! Ωστόσο, όπως λέει και ο Chade - Meng Tan "απαιτεί τόση προσπάθεια για να σώσετε τον κόσμο, που αν παλεύετε σκληρά, δεν είναι πιθανό να πετύχετε μακροπρόθεσμα "

Το κλειδί στην υπόθεση αυτή, είναι η προσωπική βελτίωση της συναισθηματικής νοημοσύνης σε συνδυασμό με την πρακτική της ενσυνειδητότητας (διαλογισμού) Αποκτήστε αυτοπεποίθηση, ενεργείστε με καλοσύνη και ενσυναίσθηση και γίνεται κυρίαρχος της ζωής σας και συναισθηματικά αυτόνομο μέρος μιας οικογενείας, ομάδας, επιχείρησης, χώρας!

Και επειδή όλα αυτά φαντάζουν πολύ θεωρητικά, μπορείτε να  συμβουλευτείτε τους πίνακες με ασκήσεις πρακτικής που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο!»

Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ψάξε Μέσα Σου», το οποίο εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια µε τεράστια επιτυχία σε χιλιάδες ανθρώπους. Συνδυάζει τη συναισθηματική νοημοσύνη µε την ενσυνειδητότητα, δύο έννοιες που αποτελούν το κλειδί για την ευημερία στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή. Οι ιδέες και οι ασκήσεις του αυξάνουν διαπιστωμένα τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα, την ψυχική ανθεκτικότητα, την ενσυναίσθηση και τη συµπόνια. Βασισµένο σε πορίσµατα της επιστήµης, στη διδασκαλία σπουδαίων πνευµατικών ηγετών και σε βασικές αρχές του διαλογισµού, το πρόγραµµα επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο µέγιστο τις δυνατότητές τους και να βιώσουν µια αληθινά µεταµορφωτική εµπειρία.

Γραµµένο µε σοφία, ευφυΐα και χιούµορ, και µε την ενεργή υποστήριξη του Daniel Goleman και του Jon Kabat-Zin, των δύο κορυφαίων ειδικών στα θέµατα της συναισθηµατικής νοηµοσύνης και της ενσυνειδητότητας, το βιβλίο αυτό θα γίνει ένας ανεκτίµητος οδηγός στην πορεία σας προς την αυτογνωσία και την ευτυχία.

∆ιαβάστε το, θα αλλάξει πραγµατικά τη ζωή σας

psakse-mesa-soy-front.jpgΣυγγραφέας/εις: Tan Chade-Meng
Κατηγορία:  αυτοβελτίωση – σώμα - πνεύμα
Σειρά βιβλίου: Συναισθηματική Νοημοσύνη
ISBN: 9786185331580
Ημερ/νία έκδοσης: 04/2018
Εκδότης: Πεδίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 320
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά