ΑΕΚ: στο πλευρό του μικρού Ανδρέα ο Χιμένεθ

Η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, όμως κανείς δεν ξέχασε τον μικρό Ανδρέα ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο Παίδων, και μάλιστα τον επισκέφθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ για να του αφιερώσει την κατάκτηση του τροπαίου...   Ο προπονητής της Ένωσης τήρησε την υπόσχεσή του και πήγε στο νοσοκομείο Παίδων, με τον μικρό να πετάει από την χαρά του. Οι στιγμές στον θάλαμο στο νοσοκομείο ήταν συγκινητικές. Ο μικρός Ανδρέας μόλις είδε απέναντι τον Μανόλο Χιμένεθ «έλαμψε» από την χαρά του.

Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ, μαζί με την οικογένεια του συμμετείχε και αυτός από την τηλεόραση στο πάρτι τίτλου που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ. «Όλη η ομάδα, όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα, με τον πατέρα του να ευχαριστεί τόσο τον προπονητή όσο και ολόκληρη την ΑΕΚ για την τεράστια χαρά. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός τρίτωσε το καλό όσον αφορά την σχέση του με τον μικρό Ανδρέα. Η πρώτη φορά ήταν στις 8 Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ να κερδίζει τον Ολυμπιακό (2-1) και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Εκεί σε ερώτηση δημοσιογράφου για το που αφιερώνει τη νίκη είχε πει " Σε όλον τον κόσμο που νιώθει υπερήφανος γι' αυτή. Η οικογένειά μου, οι οπαδοί αισθάνονται υπερήφανοι. Ειδικά, σε ένα παιδί που γνωρίζω και το οποίο τελειώνει τις θεραπείες του και ξεπερνά την ασθένειά του. Ένας πρωταθλητής της ζωής, που λέγεται Ανδρέας. Του μένουν ακόμη δύο θεραπείες και του αφιερώνω αυτή τη νίκη". 

Και η δεύτερη, έγινε στις αρχές Μαρτίου με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου (1-0) όπου  όχι μόνο του αφιέρωσε τη νίκη αλλά άνοιξε και τα αποδυτήρια. Ο μικρός Ανδρέας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και όπως διαβάζουμε " Τον αγκάλιασε και είπε στους παίκτες της ΑΕΚ: "O μαχητής ο μεγάλος είναι αυτός". Ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φώναζαν "Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά".

Και τώρα ο Χιμένεθ βρέθηκε στο Παίδων και στο πλευρό του Ανδρέα... Γιατί η μάχη είναι αυτή... 

Με πληροφορίες από τις ιστοσελίδες thetoc.gr και sport24.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News