Αμερική: Μητέρα μέσα στο 2019 γέννησε δύο φορές δίδυμα (!!!)

Τι κι αν οι γιατροί της έλεγαν ότι είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στο λαχείο από το να γεννήσει δύο φορές δίδυμα μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος; Η Alexzandria Wolliston από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) δήλωσε ότι ήταν σαν κέρδισε το τζακ ποτ, Οι γιοι της, Mark και Malakhi γεννήθηκαν τον Μάρτιο του 2019 και εννέα μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους γεννήθηκαν και οι  Kaylen και Kaleb.... .

«Ναι, νιώθω σαν να κέρδισα στο λαχείο», δήλωσε η μητέρα στο WPTV, αναφερόμενη στο γεγονός πως γέννησε δύο φορές δίδυμα μέσα στο 2019.

Η μητέρα ανέφερε ότι η τρίχρονη κόρη της τη βοήθησε να προετοιμαστεί για τα διπλά γεννητούρια. Δύο μήνες αφότου έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, η Alexzandria έμαθε πως είναι εκ νέου έγκυος, ενώ έμεινε άφωνη διαπιστώνοντας πως θα γεννούσε εκ νέου δίδυμα.

Πράγματι, στις 27 Δεκεμβρίου, γεννήθηκαν τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς της. Η ίδια έκανε λόγο για «ευλογία από ψηλά», εξηγώντας ότι οι και δύο γιαγιάδες της είχαν χάσει κατά τον τοκετό τα δίδυμα αγόρια που κυοφορούσαν.

«Πρόσφατα έμαθα ότι και οι δύο γιαγιάδες μου από την πλευρά και της μαμάς και του μπαμπά μου, είχαν γεννήσει δίδυμα αλλά δυστυχώς επεβίωσαν. Όταν το έμαθα, έμεινα έκπληκτη» δήλωσε η νέα μαμά και πρόσθεσε «Αισθάνομαι ότι οι γιαγιάδες μου μού έδωσαν τα παιδιά τους. Νιώθω σαν να τους έστειλαν κάτω για εμένα». 

Με πληροφορίες από Associated Press